Netflix.Aklıma son zamanlarda bir soru takıldı, animeleri seviyorum izliyorum ama Türkiye'de resmi izleyeceğim bir yer yok mu? Bu şekilde izlerken kendimi suç işliyor gibi hissediyorum.
Netflix.Aklıma son zamanlarda bir soru takıldı, animeleri seviyorum izliyorum ama Türkiye'de resmi izleyeceğim bir yer yok mu? Bu şekilde izlerken kendimi suç işliyor gibi hissediyorum.
Birde hocam film gibi düşünmeyin, genelde bu tür Türkçe Anime sitelerinde bir sürü "Fansub" ismini verdikleri ekipler ile Türkçe altyazılı hale çevriliyor. Film siteleri gibi filmi indirip atmıyorlar.Orijinal, korsan olmayan demek istedi sanırım.
Yani hocam birde Japonca izleyip anlayamıyorsanız, bu tür sitelerden izlemek zorundasınız maalesef.Gönül ister kutulu alıp koleksiyon yapmak. Ama çok pahalılar ve çoğu fiziksel sürümde Türkçe alt yazı desteği yok.![]()
İmkansız. Öyle akıcı bir animeyi günde 3 bölüm bile izlesen 75 bölüm 25 günde biter ki insan merak eder, uykusuz kalır yine izler.Hocam zaten animeler Japon TV Kanallarında yayınlanıyor, TV Kanalları da parasız, sadece türkçeye çeviriyorlar o kadar, suç işlemiyorsunuz yaniAttack On Titan 4. Sezon 1. yarısını bitirdi (Shingeki No Kyojin) ve 2. partı, yani final partı 2022 kışında çıkacak, eğer 4 sezonu ben anca 5-6 ayda bitiririm işlerim var derseniz 2. part yayınlanmadan 5 ay önce falan başlayabilirsiniz. (Hızlıca tüketmenizi önermem.)
İmkansız. Öyle akıcı bir animeyi günde 3 bölüm bile izlesen 75 bölüm 25 günde biter ki insan merak eder, uykusuz kalır yine izler.öyle olunca maksimum 10 güne bitirilir diye düşünüyorum. Ben mangasından devam edeceğim. Artık sabır kalmadı. 4. sezonun ilk yarısı da orada bırakılmaz ki arkadaş!
@Lindamca nasıl söyleyim ki size? Önce yasal nedir oradan başlamak lazım. Günümüzde YouTube'dan video indirmek bile yasal değil ki! Hiç kafaya takmaya gerek yok. Torrent de kullanırım ben. Netflix gibi yerlere para vermeye hiç gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.