Anime önerisi

Makaleler
1
Yer
Misaki Town
Bu aralar gerçekten anime kıtlığı çekmekteyim. Son 1 aydır hangi seriye başlasam veya eskisinden devam etsem bir zaman veya sezon sarsa bile sonra yarıda bırakıyorum. Anime olarak konusu spor dışında gerçekten hiç fark etmez fakat yapımın gerçekten kaliteli olması veya klişe konu, klişe karakterler ve klişe olaylardan uzak durması en önemli kriterim diyebilirim. Zira bunlardan gerçekten bıktım sanırım.

İzlediğim animeler için myanimelist:

Son düzenleme:
Beğenir misin bilmem. Son yıllarda izlediğim en iyi ve underrated animeler;
  • Ousama Ranking
  • Heike Monogatari
Ousama Ranking sonradan biraz değer görmesine rağmen underrated olduğunu düşünüyorum. İkisi de klişe temalı fakat içerik olarak klişeden çok uzaklar. Zevkine uyarsa bayıla bayıla izlersin.

Bu aralar gerçekten anime kıtlığı çekmekteyim. Son 1 aydır hangi seriye başlasam veya eskisinden devam etsem bir zaman veya sezon sarsa bile sonra yarıda bırakıyorum. Anime olarak konusu spor dışında gerçekten hiç fark etmez fakat yapımın gerçekten kaliteli olması veya klişe konu, klişe karakterler ve klişe olaylardan uzak durması en önemli kriterim diyebilirim. Zira bunlardan gerçekten bıktım sanırım.

İzlediğim animeler için myanimelist:

Noblesse.
Yuukaku no moriarty.
Death parade.
Gangsta.
Jibaku shounen hanako-kun tavsiye ederim bir tanede 10/10luk spor animesi diycektimde istememişsin aralarından izlediklerin varsa kusura bakma görmemişimdir.

Ima, Soko ni Iru Boku ve
Kindaichi Shounen no Jikenbo
Kidou Keisatsu Patlabor ilk bu sonra filmler, ardından on tv yazan, en sonda new files ile bitirirsin.
Mobile Suit Gundam önce bunu sonra origin'i izle bence. Bunun bir sürü animesi, filmi var ama orjinal sonra origin yapıp geri kalanları hangi sırayla izlenmeli diye bakıp ona göre izleyebilirsin. Yan seri de çok bunda.

Son olarak Lupin III; bunda ilkinden başlamana gerek yok. Bu biraz daha episodik. Yani sıralama vs yok. Bence part 3den başla, görsel rahatsız ederse part 4'e geç.

Önerdiklerimin bazıları epey eski seriler. Bunların bir kısmını 1440*1080 çözünürlükte bulabiliyorsun. Netten izleyeceksen maalesef 640*480 gibi düşük çözünürlüklerde izleyeceksin. Ben takık olduğum için indir-izle sil yapıyorum ama sana kalmış nasıl ve nerden izleyeceğin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı