Darling in the Franxx'ı beğenebilirsin. Ya da One punch man.

Hocam dediğiniz boşluk 1 sene falan herhalde?

Hocam Naruto750 bölümcük. One piece 1000 bölümü aştı ve hala bitmemiş bir anime. Narutoysa... Aslında bitmedi ama ben bitti sayıyorum.
günde 10 bölüm izlense 2.5 ay da biter

Bleach öneririm hocam, çok uzun değil.
Bleach iyidir yarısı filler zaten onları izlemene gerek yok. Aşağıda filler listesini bırakıyorum. 366 bölümün 163 ü filler.
(Örneğin orda 64-108 diyor sadece 64 ve 108 değil 64 ve 108 arasında ki 44 bölümde dahil demek )

Hocam Naruto750 bölümcük. One piece 1000 bölümü aştı ve hala bitmemiş bir anime. Narutoysa... Aslında bitmedi ama ben bitti sayıyorum.
günde 10 bölüm izlense 2.5 ay da biter
Hocam dediğim "1 sene" mecaz. Boşlukta izlenicek dediğimiz animeler, 12 bölümlük çerezliktir. Ama naruto kesinlikle izlenmeli.

Haikyuu izleyebilirsin, bu arada günde 20 30 bölüm izleyecek kadar hayatsız olmayın her şey yerinde güzel.

Günde 10 bölüm izlense 2.5 ay da biter.

Hocam günde 3.5 saat falan ediyor galiba 10 bölüm ve her gün 3.5 saat izlemek gerçekten biraz zor yani kendi adıma konuşuyorum animeyi izlemek için değil zevk almak için izliyorum ve gün içinde boş olduğum zamanlar değişiyor yani mesela bir gün 6 7 saat anime izlerim 1 hafta boyunca günlük 1 bölüm falan yani bu şöyle izlersen şöyle biter olayları bence saçma.

[bu yazdığımı ciddiye almayabilirsiniz neden yazdım bende bilmiyorum düzgün yazdım mı onu bile bilmiyorum]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…