Anime önerisi

FearlEnessKing

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, tatilde çok sıkılıyorum ve artık oyun oynamaktan bıktım. En sevdiğim animeleri puanlıyorum, kalanında sizden o animelere benzer öneriler rica ediyorum.
Naruto (8/10)
Black clover (7/10)
Tokyo ghoul(son sezonu hariç (7/10)
Death Note (çizimleri yeni olsaydı 9/10 olurdu ama eski olduğu için 6/10)
AOT (11/10 konusuyla finaliyle aşırı bayıldığım hatta 3 kere izlediğim bir anime)
Daha birçok anime izledim ama aklıma gelenler şimdilik bu kadar, teşekkür ederim <3

Dostlar selamlar, tatilde çok sıkılıyorum ve artık oyun oynamaktan bıktım. En sevdiğim animeleri puanlıyorum, kalanında sizden o animelere benzer öneriler rica ediyorum.
Naruto (8/10)
Black clover (7/10)
Tokyo ghoul(son sezonu hariç (7/10)
Death Note (çizimleri yeni olsaydı 9/10 olurdu ama eski olduğu için 6/10)
AOT (11/10 konusuyla finaliyle aşırı bayıldığım hatta 3 kere izlediğim bir anime)
Daha birçok anime izledim ama aklıma gelenler şimdilik bu kadar, teşekkür ederim <3
Hunter x Hunter.

Bleach'in çizimleri çok kötü, gerçekten izleyemiyorum. HxH ise 3 4 bölüm izledim ve çok sıkıldım. Aklıma geldi de Demon slayer, clasroom of the elite ve jjk yı da bayağı bir beğenmiştim.
Charlotte, Akame Ga Kill, The pet girl of Sakurasou, Edgerunners, Dr.Stone, DanDaDan, Evangelion (ilk 26 bölüm + The End Of Evangelion filmi, bana göre gelmiş geçmiş en iyi animedir) , Hellsing (yine bana göre mükemmel bir animedir). Noragami, Elfen Lied, Kill la Kill, Code Geass, Cowboy Bebop, Steins Gate. Bu kadar saydım ama bana göre kesinlikle izlemen gerekenler şunlar:
Charlotte
Evangelion
Edgerunners
Hellsing (Hellsing Ultimate olan)
Noragami
Cowboy Bebop.

Evangelion için ayrı konuşmak lazım, çoğu kişi beğenmiyor veya sıkılıyor.
Psikolojik ağır bir anime fakat bunu doğrudan vermek yerine karakter ilişkileri üzerinden üstü kapalı bir şekilde işliyor.
Son 2 bölümü ise tamamen bu çözümlemeler üzerine. Ne olduğunu anlamak bile çok zor normal izleyenler için. Bütçe yetersizliği sebebiyle öyle yapıldığı söyleniyor fakat bazı söylentiler de kasıtlı yapıldı diyor. Her neyse, bu ağır, eski ve karamsar dünya beni öyle bir içine çekti ki sanki hiç bitmiyor. Bu kadar övdüğüme bakma tabi ben psikoloji ve ikilem gibi konulara bayıldığım için bu kadar seviyorum. Büyük ihtimal izlerken sıkılırsın. Ama yine de yazmak istedim (Charlotte kesinlikle izle ama hiçbirini izlemezsen bile).

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı