Anime oyunu önerisi

372121

Kilopat
Oyun Steam'de olmalı 1 adet bütçem 50 TL bütçem var 3 4 adet oyun önerebilirsiniz 4 adet için bütçem 200 TL olur merhaba bir sürü oyun denedim ama şu an hiçbiri sarmıyor Rust sot R6 PUBG The Crew 2 Forza o yüzden ilk defa anime oyunu almak istiyorum. Hazır japon oyunları indirimdeyken ama yapboz ya da konuşma oyunları gibi saçma şeyler istemiyorum. Oyunda konuşma olabilir ama sadece konuşma olmasın. Steam de olmalı oyun. RPG olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba bir sürü oyun denedim ama şu an hiçbiri sarmıyor Rust sot R6 PUBG The Crew 2 Forza o yüzden ilk defa anime oyunu almak istiyorum. Hazır japon oyunları indirimdeyken ama yapboz ya da konuşma oyunları gibi saçma şeyler istemiyorum. Oyunda konuşma olabilir ama sadece konuşma olmasın.

Bir sürü oyun çıkacak.https://www.youtube.com/channel/UC0zjaHV2hMjZoWH7nsZm03Q bu kanaldan oyunlara bakabilirsiniz yakında Blue protocol gibi bir sürü oyun çıkacak bence onları bekleyin. Ve bu kanala bakın güzel oyunlar öneriyor oynuyor.

Attack on titans animesinin oyunu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu adam oynuyor hiç oynamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı