Bluetooth adaptör önerisi

52Enes

Femtopat
Daha fazla  
Bluetooth adaptör alacağım fakat hiçbir bilgim yok FC26 için kullanacağım yani joystick icin geçikme yapmayan ve sorun cıkarmayan olursa sevinirim.
İnternette bunu buldum fakat bir bilgim olmadığı için size sormak istedim.

Bluetooth adaptör alacağım fakat hiçbir bilgim yok FC26 için kullanacağım yani joystick icin geçikme yapmayan ve sorun cıkarmayan olursa sevinirim.

Attığınız gayet güzel hocam, bende almıştım sıkıntı yaşamadım, aldıktan sonra indirime girmesi hariç😂

TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Amazon'da daha ucuz oradan bakın derim.

Attığınız gayet güzel hocam, bende almıştım sıkıntı yaşamadım, aldıktan sonra indirime girmesi hariç😂

TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Amazon'da daha ucuz oradan bakın derim.
amazondan daha önce hiç alışveriş yapmadım iade konusu veya servis konusu nasıl? Ve kaç günde elime ulaşır ortalama

Amazon'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım iade konusu veya servis konusu nasıl? Ve kaç günde elime ulaşır ortalama.

Amazon bazı konularda net daha iyi hocam. 3 günde gelir diye düşnüyorum. Bazen erken verdiği oluyor 1 günde bile geliyor. Tamamen Amazon'un kargo hızına bağlı hocam.

Prime varsa daha da hızlı oluyor mesela gece 2 de almıştım gece 3 de kargoyu sisteme girdiler direk takip linki falan geldi, öğlende kargo ulaştı.

Bu iyi olabilir ben de kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı