Tokyo Revengers'ın gizemleri beni baya merak içerisinde bırakıyordu diye bu kadar sevdim. JJK'i sevme nedenim ise diğer animelerden farklı olarak yan karakterlere bu kadar önem verilmesi. Tokyo Revengers da aynı şekilde yapıyor. Bana göre böyle yaparak animeyin evrenini daha iyi bir şekilde gösteriyorlar.Bence fazla iyi niyetli bir liste yapmışsınız. Jjk veya Tokyo Revengers 9’u hak etmiyor bence. Hele Tokyo Revengers kesinlikle hak etmiyor. Fate daha iyi olabilirdi.
Yukarıda söylediğim şeyi biraz abartmış Bleach. Ilgilenilmeyen karakterlerin bile uzun fightları var. Güçsüz olsa bile Ichigo'yun tarafında olan herkes fightı kazanıyor.Bleach daha üste olabilirdi
Hocam niye bu kadar kızdınız? Ben beğenmedim diye o kadar verdim(Bu arada sadece ilk serisini izledim.). Gintama izlemedim ve Berserk'i de okuyorum. O yüzden animesi nasıl bilmiyorum.Aga burada, ne Gin Tama var ne de Berserk var.
Bir de Naruto'ya 5 puan vermiş baruto olsaydı neyse deldim ama o da değil.
Siteyin linki mi hocam?Link var mı?
Hocam niye bu kadar kızdınız? Ben beğenmedim diye o kadar verdim(bu arada sadece ilk serisini izledim.). Gintama izlemedim ve Berserk'i de okuyorum. O yüzden animesi nasıl bilmiyorum.
Siteyin linki mi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.