Niye boş olsun hocam. Felsefik içeriği olanlar var. Hayatı sorgulatanlar var. Hepsi olmasa da arada boş olanları tabii olabilir. Ama genelleme olacak kadar da değil.
Değil mi profil fotoğrafım anime olduğu için sizinle bu konuyu tartışma hakkıma sahip değilim... Ben anime için değil genel konuşuyorum, herhangi bir konuda dışardan duyduklarınızla hareket etmek yerine kendiniz bakın, araştırın; özgün bir fikir sahibi olun.
Animecilerin bir savunması yok. Anime izleyen çoğu kişi zaten animenin çizgi film olduğunun farkında ve "animeci" diye bir kavram yok. Boş zamanında izlersin.
Boş yorum.
Profil fotoğrafına beğendiği için anime koymuş bu onun fikirlerini değersiz kılmaz ilgi alanları hakkında bir profil fotoğrafı yapması neden bu kadar batıyor size?
Ayrıca "Sen animeyi kötülüyorsun haksızsın" gibi bir şey söylememiş başkalarının söyledikleri ile animeyi yorumlayıp kendiniz izlememişsiniz bile o da bu durumu dile getirmiş.
Siz bu konuyu meraktan dolayı açmamışsınız anime izlemeyi seven kitleye düşmanlığınızdan açmışsınız bu yazdığınızı çok saygısızca buldum insanların zevklerine karışmak gibi bir hakknız yok.