Animeler çizgi filmdir

Linç yemek istemiyorum ama "anime çizgi film değildir." diyenler nedense boş bir olayı vatanları gibi savunuyorlar. bende izliyorum.

Hocam neyin linçini yiyeceksiniz ki? Zaten konu yanlış anlaşılsaydı şimdi öyle salaklar dolmuşdu konuya. Ama gördüğüm kadarıyla her kes anlayışla karşılıyor ve bu beni gerçekten sevindirdi.

Anime, çizgi filmden ötedir.

Yani, bir çizgi filme benzer anime görebilirsin ama animeye benzer bir çizgi film göremezsin. Yani bir Death Note, bir Parazyte, bir Gundam, bunlara benzer çizgi film olmaz, yoktur.

Bir anime, çizgi film olabilir, ama bir çizgi film, anime olamaz.

Anime, çizgi filmden ötedir.
Hocam dediğinizi tam anlamdım. Konuda belirttiğim gibi animenin farklı çizim ve hikaye anlatma tekniği tarzını içinde barındırdığını imâ ediyorsanız bu konuda size biraz katıla bilirim ama bu gerçeği değiştirmez.

Bu soruların cevapları verileli cidden çok oldu, evet çizgi film ve izliyorum. 50 yaşına gelince de izleyeceğim. Asıl sorun ülkemizdeki çizgi film denince akla gelenlerde.
Zaten ona değindim yoksa bunun başka olayı yok. Çoğu zaman adama çocuk çizgi filmine bakıyormuş gibi muamele edip alaycı tavırlar takınıyorlar.(ama bence çocuk filmi izlemekde de sorun yok, önümde Tom&Jerry açsalar oturup izlerim yine)

Eee? Neden konusu açıldı bunun? Zaten çizgi film.

Çizgi filmler gerçek değildir. Ama anime kızları gerçek. Birini geçen gün gördüm.
rüyamda. Rüyalarım genelde tutar.

Şanslı kişilerdensiniz ola bildiğince ilaçlarınızı almamaya çalışıp bu durumdan faydalanın
Ama benim hiç rüyalarıma da girmiyor nasıl bahtım varsa :d

Bir anime, çizgi film olabilir, ama bir çizgi film, anime olamaz
Hocam bu arada Japon çizgi filmlerine anime deniyor yani Anime kelimesi yapımın iyi olduğunu göstermez yani çıkıp da bir Japon abi Tom&Jerry yapsa biz gene ona anime deriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…