Linç yemek istemiyorum ama "anime çizgi film değildir." diyenler nedense boş bir olayı vatanları gibi savunuyorlar. bende izliyorum.
Hocam dediğinizi tam anlamdım. Konuda belirttiğim gibi animenin farklı çizim ve hikaye anlatma tekniği tarzını içinde barındırdığını imâ ediyorsanız bu konuda size biraz katıla bilirim ama bu gerçeği değiştirmez.Anime, çizgi filmden ötedir.
Zaten ona değindim yoksa bunun başka olayı yok. Çoğu zaman adama çocuk çizgi filmine bakıyormuş gibi muamele edip alaycı tavırlar takınıyorlar.(ama bence çocuk filmi izlemekde de sorun yok, önümde Tom&Jerry açsalar oturup izlerim yine)Bu soruların cevapları verileli cidden çok oldu, evet çizgi film ve izliyorum. 50 yaşına gelince de izleyeceğim. Asıl sorun ülkemizdeki çizgi film denince akla gelenlerde.
Çizgi filmler gerçek değildir. Ama anime kızları gerçek. Birini geçen gün gördüm.
rüyamda. Rüyalarım genelde tutar.
Hocam bu arada Japon çizgi filmlerine anime deniyor yani Anime kelimesi yapımın iyi olduğunu göstermez yani çıkıp da bir Japon abi Tom&Jerry yapsa biz gene ona anime deriz.Bir anime, çizgi film olabilir, ama bir çizgi film, anime olamaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.