Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #181 Dyflinn dedi: Bu çizim tarzı anime değil mi? Eki Görüntüle 995325 Genişletmek için tıkla... Hocam bu benziyor ama ilk attığınız benzemiyor sanki.
Dyflinn dedi: Bu çizim tarzı anime değil mi? Eki Görüntüle 995325 Genişletmek için tıkla... Hocam bu benziyor ama ilk attığınız benzemiyor sanki.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #182 Smith dedi: Anime olması için çizim ile yapılması gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... EX-ARM(Rezalet ama aklıma çok örnek gelmedi), Psycho-Pass gibi 3d animeler var hocam.
Smith dedi: Anime olması için çizim ile yapılması gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... EX-ARM(Rezalet ama aklıma çok örnek gelmedi), Psycho-Pass gibi 3d animeler var hocam.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #183 UltraViolent dedi: Değmez. O kitleye bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Kitle derken neyden bahsediyorsunuz hocam?
UltraViolent dedi: Değmez. O kitleye bulaşmayın. Genişletmek için tıkla... Kitle derken neyden bahsediyorsunuz hocam?
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #184 Bakkal amca dedi: Hocam bu benziyor ama ilk attığınız benzemiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Hayır aslında onlar aynı kişi. Sadece diğer küp bir gezegen var. Oraya gideceği zaman legoya dönüşüyorlar.
Bakkal amca dedi: Hocam bu benziyor ama ilk attığınız benzemiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Hayır aslında onlar aynı kişi. Sadece diğer küp bir gezegen var. Oraya gideceği zaman legoya dönüşüyorlar.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #185 Dyflinn dedi: Hayır aslında onlar aynı kişi. Sadece diğer küp bir gezegen var. Oraya gideceği zaman legoya dönüşüyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, şimdi hatırladım. Hatta bir tane yaşlı adam vardı sanki.
Dyflinn dedi: Hayır aslında onlar aynı kişi. Sadece diğer küp bir gezegen var. Oraya gideceği zaman legoya dönüşüyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, şimdi hatırladım. Hatta bir tane yaşlı adam vardı sanki.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #186 Dyflinn dedi: En çok ona üzüldüm işte. Nostaljik hislerle bitiririm demiştim. Hatırlıyorum da bu başlayacağı zaman televizyona bir koşuşum vardı. Genişletmek için tıkla... Daha komik olan İngilizcesini de bulamıyor oluşum. Garip doğrusu 1972 yapımı animeleri bile çevirenler var.
Dyflinn dedi: En çok ona üzüldüm işte. Nostaljik hislerle bitiririm demiştim. Hatırlıyorum da bu başlayacağı zaman televizyona bir koşuşum vardı. Genişletmek için tıkla... Daha komik olan İngilizcesini de bulamıyor oluşum. Garip doğrusu 1972 yapımı animeleri bile çevirenler var.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #187 Bakkal amca dedi: Tamam hocam, şimdi hatırladım. Hatta bir tane yaşlı adam vardı sanki. Genişletmek için tıkla... bang1 dedi: Daha komik olan İngilizcesini de bulamıyor oluşum. Garip doğrusu 1972 yapımı animeleri bile çevirenler var. Genişletmek için tıkla... Netflix te var gözüküyor ama VPN ile girmeme rağmen çıkmıyor.
Bakkal amca dedi: Tamam hocam, şimdi hatırladım. Hatta bir tane yaşlı adam vardı sanki. Genişletmek için tıkla... bang1 dedi: Daha komik olan İngilizcesini de bulamıyor oluşum. Garip doğrusu 1972 yapımı animeleri bile çevirenler var. Genişletmek için tıkla... Netflix te var gözüküyor ama VPN ile girmeme rağmen çıkmıyor.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 27 Nisan 2021 #188 bang1 dedi: EX-ARM(Rezalet ama aklıma çok örnek gelmedi), Psycho-Pass gibi 3D animeler var hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Vikipedia'da çizim sanatıyla çizilmiş yazıyor o yüzden öyle söyledim.
bang1 dedi: EX-ARM(Rezalet ama aklıma çok örnek gelmedi), Psycho-Pass gibi 3D animeler var hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki. Vikipedia'da çizim sanatıyla çizilmiş yazıyor o yüzden öyle söyledim.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #189 Anime izleyip anime karakterlerini ppsine koyan, anime karakterine özenen insanlar asosyaldir. Arkadaşları varsa şayet onlar da anime fanıdır. Bizim bir arkadaş animelere merak sardı hemen yolladık.
Anime izleyip anime karakterlerini ppsine koyan, anime karakterine özenen insanlar asosyaldir. Arkadaşları varsa şayet onlar da anime fanıdır. Bizim bir arkadaş animelere merak sardı hemen yolladık.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #190 Dyflinn dedi: Eki Görüntüle 995344 Netflix te var gözüküyor ama VPN ile girmeme rağmen çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Watch Tenkai Knights (Dub) Episode 1 Online - AnimeKisa Uzun uğraşlar sonucu buldum ama İngilizce ve dublajlı.
Dyflinn dedi: Eki Görüntüle 995344 Netflix te var gözüküyor ama VPN ile girmeme rağmen çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Watch Tenkai Knights (Dub) Episode 1 Online - AnimeKisa Uzun uğraşlar sonucu buldum ama İngilizce ve dublajlı.