İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 27 Nisan 2021 #221 SSDKullaniyorum dedi: Konunun özeti artık bu: Gariban Anime Severler vs Toxic Anti Animeciler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle normal 5-6 bölüm anime izleyip kapatan ben burda saygısı olmayan toxic anti animecilerle tartışıyorum.
SSDKullaniyorum dedi: Konunun özeti artık bu: Gariban Anime Severler vs Toxic Anti Animeciler. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle normal 5-6 bölüm anime izleyip kapatan ben burda saygısı olmayan toxic anti animecilerle tartışıyorum.
U Urbancalo Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 604 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #222 Thermes dedi: Eleştiri. Genişletmek için tıkla... Hangi paralel evrende eleştiri ? Öyle bir yer var ise söylede bir bakalım.
Thermes dedi: Eleştiri. Genişletmek için tıkla... Hangi paralel evrende eleştiri ? Öyle bir yer var ise söylede bir bakalım.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #223 Skibbe dedi: Animeyi herkes sevemez ama Millie Bobby Brown'ı herkes sever. Sevmeyen insan da işte anime izliyordur. Genişletmek için tıkla... Biz senin Millie Bobby Brown'nına bir şey diyemeyiz ama sen milletin anime izlemesine her lafı söylersin.
Skibbe dedi: Animeyi herkes sevemez ama Millie Bobby Brown'ı herkes sever. Sevmeyen insan da işte anime izliyordur. Genişletmek için tıkla... Biz senin Millie Bobby Brown'nına bir şey diyemeyiz ama sen milletin anime izlemesine her lafı söylersin.
bang1 Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 1 Yer DIO's Mansion Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #224 Thermes dedi: Eleştiri. Genişletmek için tıkla... O zaman eleştiri ne demek öğrenmelisiniz diye düşünüyorum. Saldırı ile eleştiri arasında ince ancak önemli bir fark vardır ayrıca eleştiride böyle büyük bir genelleme yapmak hatalıdır diye düşünüyorum.
Thermes dedi: Eleştiri. Genişletmek için tıkla... O zaman eleştiri ne demek öğrenmelisiniz diye düşünüyorum. Saldırı ile eleştiri arasında ince ancak önemli bir fark vardır ayrıca eleştiride böyle büyük bir genelleme yapmak hatalıdır diye düşünüyorum.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #225 SSDKullaniyorum dedi: Konunun özeti artık bu: Gariban Anime Severler vs Toxic Anti Animeciler. Genişletmek için tıkla... Anti Animeciler deseniz daha iyi olur.
SSDKullaniyorum dedi: Konunun özeti artık bu: Gariban Anime Severler vs Toxic Anti Animeciler. Genişletmek için tıkla... Anti Animeciler deseniz daha iyi olur.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #226 Dyflinn dedi: Anti Animeciler deseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları Toxic yapıyor ama. (Size demiyorum.) @Skibbe kendinizi anlayıp hemen gülücük atmışsınız. Son düzenleme: 27 Nisan 2021
Dyflinn dedi: Anti Animeciler deseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bazıları Toxic yapıyor ama. (Size demiyorum.) @Skibbe kendinizi anlayıp hemen gülücük atmışsınız.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #227 Dyflinn dedi: Anti Animeciler deseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz toxic değilsiniz. Keşke anime izlemeyen herkes sizin gibi olsa. @Skibbe gibiler toxic ama.
Dyflinn dedi: Anti Animeciler deseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Siz toxic değilsiniz. Keşke anime izlemeyen herkes sizin gibi olsa. @Skibbe gibiler toxic ama.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #228 @MESs¹¹ ne düşünüyorsun millie kötü oyuncuymuş.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 27 Nisan 2021 #229 Dusubasa evet. SSDKullaniyorum dedi: Siz toxic değilsiniz. Keşke anime izlemeyen herkes sizin gibi olsa. @Skibbe gibiler toxic ama. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum nerde görsem bir toxiclik yeter be arkadaş.
Dusubasa evet. SSDKullaniyorum dedi: Siz toxic değilsiniz. Keşke anime izlemeyen herkes sizin gibi olsa. @Skibbe gibiler toxic ama. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum nerde görsem bir toxiclik yeter be arkadaş.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #230 Evet dostum gerçek bile olmayan şeylere ilgi duyuyorum nereden anladın