U Urbancalo Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 604 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #81 Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hunter x Hunter kesinlikle bir baş yapıt.
Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hunter x Hunter kesinlikle bir baş yapıt.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #82 Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Skibbe dedi: Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Genişletmek için tıkla... Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin.
Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Skibbe dedi: Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Genişletmek için tıkla... Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin.
U Urbancalo Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 604 Çözümler 1 27 Nisan 2021 #83 Tabi ki bunları bir kitap ile kıyaslayamazsın ama şahsen benim ufkumu genişletti.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 27 Nisan 2021 #84 Skibbe dedi: Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Genişletmek için tıkla... Eğlendiğimiz için izliyoruz. Çoğunluk eğlendiği için dizi/film izliyor, kitap okuyor.
Skibbe dedi: Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Genişletmek için tıkla... Eğlendiğimiz için izliyoruz. Çoğunluk eğlendiği için dizi/film izliyor, kitap okuyor.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 27 Nisan 2021 #85 Skibbe dedi: Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin. Genişletmek için tıkla... Eğleniyorsun. İlla kendini geliştirmek zorunda değilsin her zaman. Sapphire1525 dedi: Erased. Netflix'te var bu arada. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim anime dedektiflik, gizem animesi.
Skibbe dedi: Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı? Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin. Genişletmek için tıkla... Eğleniyorsun. İlla kendini geliştirmek zorunda değilsin her zaman. Sapphire1525 dedi: Erased. Netflix'te var bu arada. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim anime dedektiflik, gizem animesi.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #86 Skibbe dedi: Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin. Genişletmek için tıkla... Burda öyle bir anime önerecek hiç kimse yok.
Skibbe dedi: Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin. Genişletmek için tıkla... Burda öyle bir anime önerecek hiç kimse yok.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #87 SSDKullaniyorum dedi: Burada öyle bir anime önerecek hiç kimse yok. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna 18+ sahne diyoruz.
SSDKullaniyorum dedi: Burada öyle bir anime önerecek hiç kimse yok. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna 18+ sahne diyoruz.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #88 Skibbe dedi: Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna 18+ sahne diyoruz. Genişletmek için tıkla... Onlar ecchi veya hentai oluyor. Çözüm basit ecchi animeleri izlemeyin.
Skibbe dedi: Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna 18+ sahne diyoruz. Genişletmek için tıkla... Onlar ecchi veya hentai oluyor. Çözüm basit ecchi animeleri izlemeyin.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 27 Nisan 2021 #89 Skibbe dedi: Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna +18 sahne diyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben niye cinsel içerikli anime izlemedim o zaman? Çoğu anime derken siz hep o türlere denk gelmişsiniz. Çoğu anime böyle değil.
Skibbe dedi: Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna +18 sahne diyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben niye cinsel içerikli anime izlemedim o zaman? Çoğu anime derken siz hep o türlere denk gelmişsiniz. Çoğu anime böyle değil.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #90 SSDKullaniyorum dedi: Onlar ecchi veya hentai oluyor. Çözüm basit ecchi animeleri izlemeyin. Genişletmek için tıkla... Geçen zombili bir anime izleyen biri vardı. Bunlar bir adaya gitti orada kaldılar bir bakalım ne oldu?
SSDKullaniyorum dedi: Onlar ecchi veya hentai oluyor. Çözüm basit ecchi animeleri izlemeyin. Genişletmek için tıkla... Geçen zombili bir anime izleyen biri vardı. Bunlar bir adaya gitti orada kaldılar bir bakalım ne oldu?