Hunter x Hunter kesinlikle bir baş yapıt.Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim.
Hunter x Hunter kesinlikle bir baş yapıt.Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim.
Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin.Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı?
Eğlendiğimiz için izliyoruz. Çoğunluk eğlendiği için dizi/film izliyor, kitap okuyor.Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı?
Eğleniyorsun. İlla kendini geliştirmek zorunda değilsin her zaman.Bunları izleyince ne öğreniyorum? Bana katkısı var mı?
Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin.
Benim önerdiğim anime dedektiflik, gizem animesi.Erased. Netflix'te var bu arada.
Burda öyle bir anime önerecek hiç kimse yok.Bana ''2 lezbiyen var 2 gay var. 2 sevgili var bunlar öpüşmek yerine dil yalıyor buna cinsellik diyoruz'' tarzı animeler önermeyin.
Burada öyle bir anime önerecek hiç kimse yok.
Onlar ecchi veya hentai oluyor.Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna 18+ sahne diyoruz.
Ben niye cinsel içerikli anime izlemedim o zaman? Çoğu anime derken siz hep o türlere denk gelmişsiniz. Çoğu anime böyle değil.Ama çoğu animede cinsellik bahsettiğim seviyede. Bir karakter bir karakteri yalıyor buna +18 sahne diyoruz.
Onlar ecchi veya hentai oluyor.
Çözüm basit ecchi animeleri izlemeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.