Animeye neden başlamalıyım?

Attack on titan ya da death Note ile başlayabilirsiniz ikisi de sizi pişman etmez.

Aot çok iyi olduğu için farklı bir şeyle başla diyorlar, konudaki soruma verilen ilk cevap için teşekkürler.

Küçükken marsupilami izlemiştim o anime sayılıyor mu xd.

Evet Aotdan sonra diğer animeler sönük kalıyor bence Aot için başyapıt diyebiliriz bu yüzden Death Note, Fullmetal Alchemist, Stein Gates vs. animelerde izleyebilirsin bunlarda oldukça beğenilen güzel animeler.

Animenin nesini seviyorsunuz ve bağımlısınız bende bunu merak ediyorum.(kötü anlamda söylemedim, yani ne yapması sizi kendisine bağımlı yapıyor.)

Gerçek hayatta yapılamayacak şeyleri çizimle yapabiliyorlar. Veya bunun yanında gerçek filmlerde alamayacağın DRAM'ı romantizmi hatta aksiyon animelerinde karakterin gelişimi ve duygusal gelişimi sayesinde gelen güçlenme gibi şeyleri çok iyi yansıtabiliyorlar.

Başlamaya karar verdim. En azından iftara kadar boş beklemekten iyidir, ama Türkçe dublaj yapan bir site yok mu ben alışamadım bu Japonca diyaloglara.

Çizimle olayları anlatmak bana göre daha etkili. Gereksiz ara sahneler falan da gitmiş oluyor bazı yerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…