Attack on titan ya da death Note ile başlayabilirsiniz ikisi de sizi pişman etmez.
Aot çok iyi olduğu için farklı bir şeyle başla diyorlar, konudaki soruma verilen ilk cevap için teşekkürler.
Küçükken marsupilami izlemiştim o anime sayılıyor mu xd.
Attack on titan ya da death Note ile başlayabilirsiniz ikisi de sizi pişman etmez.
Naruto has left the game.Evet Aotdan sonra diğer animeler sönük kalıyor bence Aot için başyapıt diyebiliriz bu yüzden Death Note, Fullmetal Alchemist, Stein Gates vs. animelerde izleyebilirsin bunlarda oldukça beğenilen güzel animeler.
Naruto has left the Game.
Animenin nesini seviyorsunuz ve bağımlısınız bende bunu merak ediyorum.(kötü anlamda söylemedim, yani ne yapması sizi kendisine bağımlı yapıyor.)
Kanka 15-20. bölüme kadar izlemeyi dene daha bırakmazsın.Hiçbir bilgim olmadan izledim diye mi bilmiyorum ama Naruto ilk bölümden sarmadı. Bölüm sonunu oyuna girerek bitirdim. Bayağı sıkıcı geldi.
Alışırsın Türkçe dublajlı anime bir elin parmağını geçmez.Başlamaya karar verdim. En azından iftara kadar boş beklemekten iyidir, ama Türkçe dublaj yapan bir site yok mu ben alışamadım bu Japonca diyaloglara.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.