Animonik işe yarar mı?

20 günde sayısal çıkışlı biri olarak 17/4 edebiyat yapmıştım, animonik güzel ama bence şu anki fiyatına değmez YT'deki videoları bile yeterince soru çözdürüyor. Soru ve konulara tekrar tekrar baktıkça kafaya oturuyor zaten bir yerden sonra ezberlemeye de gerek kalmıyor.

80 soruyu sadece 2 ay çalışarak fullemek imkansız gibi yine de çok sıkı vakit ayırarak 70 küsur yapabilirsin şu an hangi net civarlarında olduğun da önemli kesin bir şey diyemem. Son sınıf mısın yoksa mezun mu?

0'dan geleceğim AYT edebiyat 5 net diğer sözel konular 2-3 net civarı geçen sene TYT Türkçe netim 26'dı TYT Sosyal 15 hiç çalışmadım hala aynı zekadayım zeka geriliği var bende 4. Mezun bu sene seneye 5.

20 günde sayısal çıkışlı biri olarak 17/4 edebiyat yapmıştım, animonik güzel ama bence şu anki fiyatına değmez YT'deki videoları bile yeterince soru çözdürüyor. Soru ve konulara tekrar tekrar baktıkça kafaya oturuyor zaten bir yerden sonra ezberlemeye de gerek kalmıyor.
Sen zekisin işte bende zeka geriliği var 4 işlem yapamıyorum zor yapıyorum problem nasıl çözülür nasıl başlanır probleme dümdüz kalıyorum hiç bir şey anlamıyorum keşke bende biraz zeki olsaydım TYT-AYT mat toplam net 0.

Sen zekisin işte bende zeka geriliği var 4 işlem yapamıyorum zor yapıyorum problem nasıl çözülür nasıl başlanır probleme dümdüz kalıyorum hiç bir şey anlamıyorum keşke bende biraz zeki olsaydım TYT-AYT mat toplam net 0.
Zekilikle alakası yok dostum bu sınav düzen ve disiplin işi. Günlük belli başlı bir program içinde kaliteli sorular çözdüğün sürece olmayacak iş yok. Çoğu öğrencide oturup 3-4 saat ders çalışacak mental olmadığından dolayı bu sınav bu kadar zor geliyor.

Zekilikle alakası yok dostum bu sınav düzen ve disiplin işi. Günlük belli başlı bir program içinde kaliteli sorular çözdüğün sürece olmayacak iş yok. Çoğu öğrencide oturup 3-4 saat ders çalışacak mental olmadığından dolayı bu sınav bu kadar zor geliyor.

Sence 4 kez AYT-TYT sınavına girmiş birinin 0 mat neti olması normal mi?

0'dan geleceğim AYT edebiyat 5 net diğer sözel konular 2-3 net civarı geçen sene TYT Türkçe netim 26'dı TYT Sosyal 15 hiç çalışmadım hala aynı zekadayım zeka geriliği var bende 4. mezun bu sene seneye 5.

Sen zekisin işte bende zeka geriliği var 4 işlem yapamıyorum zor yapıyorum problem nasıl çözülür nasıl başlanır probleme dümdüz kalıyorum hiçbir şey anlamıyorum keşke bende biraz zeki olsaydım TYT-AYT mat toplam net 0.

Matematik yapamaman zeka geriliğin olduğu anlamına gelmez. TYT sözel netlerin çok iyi ya kafan gerçekten sözele basıyor ya da matematikte temelsizsin ve ona göre adım adım çalışmıyorsun. Matematiği 0'dan alan biri olarak konuşuyorum her şeyin altını doldurarak istikrarlı çalıştığında çıtır hale geliyor inan.

Odaklanma sorunu yaşıyor olmanız normal ama deneme sınavları ve pomodoro tekniği gibi yöntemlerle odaklanmanızı artırabilirsiniz.

AYT'de sözeli fullemek için konuları derinlemesine öğrenmeye ve geçmiş sınav soruları çözmeye odaklanabilirsiniz. Kendinize güvenin yeter ki, başarılar.

Matematik yapamaman zeka geriliğin olduğu anlamına gelmez. TYT sözel netlerin çok iyi ya kafan gerçekten sözele basıyor ya da matematikte temelsizsin ve ona göre adım adım çalışmıyorsun. Matematiği 0'dan alan biri olarak konuşuyorum her şeyin altını doldurarak istikrarlı çalıştığında çıtır hale geliyor inan.

Hakikatten nörolojik problemlerim olduğunu düşünüyorum dershanelerin bir işe yarayacağını düşünmüyorum, ilk adımda özel ders verecek gerçekten bana bir şeyler öğretmeyi kafasına koyacak bir hoca bulmam belki işime yarar.

Hakikatten nörolojik problemlerim olduğunu düşünüyorum dershanelerin bir işe yarayacağını düşünmüyorum, ilk adımda özel ders verecek gerçekten bana bir şeyler öğretmeyi kafasına koyacak bir hoca bulmam belki işime yarar.
Temelin yoksa dershane bu konuda pek yardımcı olamıyor çünkü özellikle mezun sınıflarında ortalamaya bakılarak ders anlatılıyor. İyi bir özel hoca mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı