Animus işi bıraktıktan sonra tüm yamalar ücretsiz olacak demişti fakat forumda gördüğüm kadarıyla bir çok insan yamalara erişemiyor. Benim Animus hesabım olması sebebiyle yamalara erişebiliyorum fakat insanlar hesap açamadığı için yamalara erişemiyor(Sign Up kısmını kaldırmışlar). Ben ücretli...
Animus işi bıraktıktan sonra tüm yamalar ücretsiz olacak demişti fakat forumda gördüğüm kadarıyla bir çok insan yamalara erişemiyor. Benim Animus hesabım olması sebebiyle yamalara erişebiliyorum fakat insanlar hesap açamadığı için yamalara erişemiyor(Sign Up kısmını kaldırmışlar). Ben ücretli...
Ben ücretli olarak gördüğüm yamaları aşağı Google Drive aracılığı ile paylaştım. Yamalara virüs taraması yapmadım hatta RAR dosyasından bile çıkarmadım bunu bilerek indirin.
Abone olsanız bile yama yine sıkıntı çıkarabilir. Yama en son Haziran 2022'de güncellendi. Yani aradaki 6 aylık süreçte gelen güncellemelerin hiç birini almadı. Bu yüzden oyunla uyumsuz durumda. AC Valhalla yaması şu an Makine Çeviri de var. Kendi DC'lerinde yama için verdikleri link: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities
Abone olsanız bile yama yine sıkıntı çıkarabilir. Yama en son haziran 2022'de güncellendi. Yani aradaki 6 aylık süreçte gelen güncellemelerin hiçbirini almadı. Bu yüzden oyunla uyumsuz durumda. AC Valhalla yaması şu an makine çeviri de var. Kendi DC'lerinde yama için verdikleri link: Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities