Animus yamaları virüslü mü?

kege

Decapat
Daha fazla  
Batman Arkham Knight'e kurmak istiyorum ama biri virüslü biri temiz diyor anlayamadım VirusTotal'de temiz çıktı ama virüs var mıdır acaba? Bir de EXE uzantılı dosya sıkıntı yapar mı sizce?

Batman Arkham Knight'e kurmak istiyorum ama biri virüslü biri temiz diyor anlayamadım VirusTotal'de temiz çıktı ama virüs var mıdır acaba? Bir de EXE uzantılı dosya sıkıntı yapar mı sizce?

Tamamen güvenilirdir hocam hatta şu konuyada bakabilirsiniz.
Başka bir yerden indirdiyseniz silip buradan kurmanızı tavsiye ederim.

Tamamen güvenilirdir hocam hatta şu konuyada bakabilirsiniz.
Başka bir yerden indirdiyseniz silip buradan kurmanızı tavsiye ederim.
Hocam ben bunu indirdim bide sinnerclown dan indirdim bunla birlikteydi oyundaki harfler değişti Türkçe ama böyle Rusça gibi diyim ana menü oyle oldu o yüzden sildin bende sadece bunu nasıl kurabilirim

Hocam ben bunu indirdim bir de sinnerclowndan indirdim bununla birlikteydi oyundaki harfler değişti Türkçe ama böyle Rusça gibi diyeyim ana menü oyle oldu o yüzden sildin bende sadece bunu nasıl kurabilirim?

Önceki kurduğunuz yamayı sildiyseniz.
Türkçe yama dosyası. RAR dosyasını açın ve içindeki EXE'yi çalıştırın ben çalıştırmadım oyun yok bende verilen talimatları yapın.
Sonra da bmgamemovies dosyasını bulup indirdiğiniz bmgamemovies klasörüne atılacak dosya. ZIP dosyasının içindeki dosyaları atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyada bakabilirsiniz videodakilerin aynısını yaparsanız rahatlıkla kurarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı