Batman Arkham Knight'e kurmak istiyorum ama biri virüslü biri temiz diyor anlayamadım VirusTotal'de temiz çıktı ama virüs var mıdır acaba? Bir de EXE uzantılı dosya sıkıntı yapar mı sizce?
Hocam ben bunu indirdim bide sinnerclown dan indirdim bunla birlikteydi oyundaki harfler değişti Türkçe ama böyle Rusça gibi diyim ana menü oyle oldu o yüzden sildin bende sadece bunu nasıl kurabilirimTamamen güvenilirdir hocam hatta şu konuyada bakabilirsiniz.
Başka bir yerden indirdiyseniz silip buradan kurmanızı tavsiye ederim.Batman Arkham Knight %100 Türkçe Yama - Animus Projesi
https://www.mediafire.com/file/75hzjzchgtpnz0o/Batman_Arkham_Knight_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Yama.rar/file Virüs Total Sonucu - Tıklawww.technopat.net
Hocam ben bunu indirdim bir de sinnerclowndan indirdim bununla birlikteydi oyundaki harfler değişti Türkçe ama böyle Rusça gibi diyeyim ana menü oyle oldu o yüzden sildin bende sadece bunu nasıl kurabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.