Ankapark belediyeye devredildi

Yolsuzluk var diyorsan kanıtlayacaksın. Bu halka borcun o senin.

Kanıtlayamıyorsan boş beleş konuşmak oluyor ve Türk siyasetine hiçbir şey katmıyor işte. 10 yıldır Kemal Kılıçdaroğlu atıp tutuyor ne geçiyor elimize? Belgesiz bilgisiz salla salla yaz oluyor. Sonra muhalefetin oyları neden artmıyor demeyeceksin.

Muhalefet gereksiz 10 tane şey iddia edip susacağına. Tek kurşun atsa hedefi vursa zaten iktidar olacak. Çok meşhur bir hikaye var hani yalancı çoban diye olay ona dönüyor.
Kanıt, belge olsa bile(ki fazlasıyla var) sen yine inkar edersin. Hatta gözünle görsen bile...

Forum senin gerçek yüzünü RTÜK konusunda gördü, hala bu forumda malum partiyi savunabileceğini mi düşünüyorsun?

Yolsuzluk var diyorsan kanıtlayacan. Bu halka borcun o senin.

Kanıtlayamıyorsan boş bekeş konuşmak oluyor ve Türk siyasetine hiçbir şey katmıyor işte. 10 yıldır Kemal Kılıçdaroğlu atıp tutuyor ne geçiyor elimize? Belgesiz bilgisiz salla salla yaz oluyor. Sonra muhalefetin oyları neden artmıyor demiyecen.

Muhalefet gereksiz 10 tane şey iddia edip susacağına. Tek kurşun atsa hedefi vursa zaten iktidar olacak. Çok meşhur bir hikaye var hani yalancı çoban diye olay ona dönüyor.

Onun görevi bu belgeleri halka sunup kanıtlamak değil ki, bu belgeleri savcılığa sunup daha sonra savcılığın kamuoyuyla paylaşması gerekiyor. Neden kanıtlama gibi bir derdi olsun ki?
Zaten savcılığa dosyaları verdiğini söylemişti fakat incelenmediğini de belirtmişti. Peki bu dosyalarda gerçekten incelemeye değer bir şey yoksa savcılık neden çıkıp açıklama yapmıyor?

Onun görevi bu belgeleri halka sunup kanıtlamak değil ki, bu belgeleri savcılığa sunup daha sonra savcılığın kamuoyuyla paylaşması gerekiyor. Neden kanıtlama gibi bir derdi olsun ki?

Öyle şey mi olur!

Bir iddia ortaya atıyorsa kanıtlayacak tabi. Hatta halka gösterecek yayacak. Öyle şey mi olur. Ben atıp tutayım o zaman senin hakkında sabah akşam nede olsa kanıtlamak zorunda değilim mahkeme baksın.

Türkiye'de en ufak boşanma davası bile 3-4 yıl sürerken böyle büyük iddialar sen 1 yıl içinde sonuçlanır falan mı sanıyorsun?

Bende senin hakkında atayım tutayım o zaman nasıl olsa kanıtlamak zorunda değilmişim. İftira atayım sana tacizci diyeyim tecavüzcü diyeyim hırsız diyeyim adam öldürdü diyeyim. Belgesiz bilgisiz mahkemeye senin hakkında 40 dosya vereyim. Mahkeme abicim böyle dosya olmaz bunlar boş deyip iptal ederse. Ben görevimi yaptım mahkemeler taraflı zaten ondan sustular der geçerim(!)

Not: Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet lazım diye boşuna demiyorum.

Not2: Madem yolsuzluk var ortada Mansur Yavaş'a Melih Gökçek ile canlı yayına çıkıp bunları yüzüne vurmak düşer. Tabii eğer varsa. Ama programlara çıkmıyor hem açıklamıyor hem halka sunmuyorsa ben şüphe duyarım.

Not3: CHP'nin elinde belge bilgi olmadan sabah akşam boş beleş iddiada bulunurken. Mansur Yavaş'ın elinde 40 tane yolsuzluk belgesi varsa sence CHP yönetimi susar durur muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle şey mi olur!

Bir iddia ortaya atıyorsa kanıtlayacak tabi. Hatta halka gösterecek yayacak. Öyle şey mi olur. Ben atıp tutayım o zaman senin hakkında sabah akşam ne de olsa kanıtlamak zorunda değilim mahkeme baksın.

Türkiye'de en ufak boşanma davası bile 3-4 yıl sürerken böyle büyük iddialar sen 1 yıl içinde sonuçlanır falan mı sanıyorsun?

Bende senin hakkında atayım tutayım o zaman ne de olsa kanıtlamak zorunda değilmişim. İftira atayım sana tacizci diyeyim tecavüzcü diyeyim hırsız diyeyim adam öldürdü diyeyim. Belgesiz bilgisiz mahkemeye senin hakkında 40 dosya vereyim. Mahkeme abicim böyle dosya olmaz bunlar boş deyip iptal ederse. Ben görevimi yaptım mahkemeler taraflı zaten ondan sustular der geçerim(!)

Not: Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet lazım diye boşuna demiyorum.

Not2: Madem yolsuzluk var ortada Mansur Yavaş'a Melih Gökçek ile canlı yayına çıkıp bunları yüzüne vurmak düşer. Tabii eğer varsa. Ama programlara çıkmıyor hemde açıklamıyor halka sunmuyorsa ben şüphe duyarım.

Not3: CHP'nin elinde belge bilgi olmadan sabah akşam boş beleş iddiada bulunurken. Mansur Yavaş'ın elinde 40 tane yolsuzluk belgesi varsa sence CHP yönetimi susar durur muydu?
AKP o yüzden mi yolsuzluk belgelerinin bulunduğu bütün haberleri sansürletiyor? Ha?

@ÖzkanK

""Bir iddaa ortaya atıyorsa kanıtlayacak tabi. Hatta halka gösterecek yayacak.

Halka zaten gösteriyor yayıyor, peki AKP ne yapıyor? Bu iddaları içeren bütün haberleri sansürletiyor. Peki neden? Hadi söyle bana?

Yanlış bilgi vermene izin vermeyeceğim demiştim, sana buradan ekmek çıkmaz. ;)

AKP'nin sansürlettiği haberlerin gerçekten de internet aleminden tamamen silindiğini mi düşünüyorsun yoksa? Hayır silinmedi, hepsi arşivimde mevcut.

Haydi, Cimer'e şikayet et polis gelsin evimi bassın arşivi yok etsin!

Ha, arşivler yurt dışındaydı, artık MİT yurt dışına gizli bir operasyon gerçekleştirir arşivlerin bulunduğu sunucuya. :D

Son düzenleme:
AKP o yüzden mi yolsuzluk belgelerinin bulunduğu bütün haberleri sansürletiyor? Ha?

Muhalefetin ağzına sansür mü vuruyor AKP?
Bir iddia atıp sonra susmak neden? Ben haklı olacam bir yolsuzluğu hırsızlığı görecem bilecem ve susacam. Sonra sorarsalar ben kaliteli muhalefet yapıyorum diyecem. Ne güzel dünya dimi. :(

Halka zaten gösteriyor yayıyor, peki AKP ne yapıyor? Bu iddaları içeren bütün haberleri sansürletiyor. Peki neden? Hadi söyle bana?

Nerede gösterdi kim gösterdi. Olmayan habere sansür gelir tabi. Ben olmayan bir şey iddia edersem tabii ki mesaj veya haber silinir. Sana şimdi sen tacizcisin tecavüzcüsün hırsızsız katilsin diye ithamda bulunup belge bilgi delil sunamazsam ne olacak bu iddialar havada duracak mı sanıyon sen? Mahkeme kararıyla engelleme veya kaldırma gelebilir.

Not: Ayrıca muhalefete canlı yayın yasağı mı var çıkarlar canlı yayında açıklarlar iddialarını. Veya belgelerini gidip Youtube üstünden yayınlasınlar. Olmadı Tweet atarlar. O mecralardan video sildirmek veya kaldırtmak çok zor. Kendi TV kanalları var olmadı oraya çıkıp açıklarlar! Her gün canlı yayına çağırıyor Melih Gökçek olmadı onunla çıkar orada yüzüne vurar tutan engelleyen mi var?

Ama her zaman ki gibi amaç üzüm yemek değil. Ucuz ve sığ siyaset yapmak. Bak tam belgeleri açıklayacaktım sansür geldi demek ne güzel siyaset yapmak dimi. Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. :)

Tutturmuş benim arşivim var arşivim var. Hee kardeşim tamam senin arşivin var. Ülkenin kaderi senin elinde sakın kaybetme o kıytırık arşivini. Resmen 10 yaşında çocukla muhattap oluyoruz.

Bende senin hakkında atayım tutayım o zaman nasıl olsa kanıtlamak zorunda değilmişim. İftira atayım sana tacizci diyeyim tecavüzcü diyeyim hırsız diyeyim adam öldürdü diyeyim. Belgesiz bilgisiz mahkemeye senin hakkında 40 dosya vereyim. Mahkeme abicim böyle dosya olmaz bunlar boş deyip iptal ederse. Ben görevimi yaptım mahkemeler taraflı zaten ondan sustular der geçerim(!)
Mahkemeye belgesiz bir bilgi gitmediğini söylüyor diye belirtmiştim. Varsayalım ki yalan atıyor savcılık neden çıkıp bu kişi bize eksik veya yanlış dosya veriyor diye kamuoyuna veya medyaya konuşmuyor diyorum?
Sence eksik ve boş bir dosya ortaya çıksa AKP tarafı susar mı? Hayır. Her gün haberlerde bunun haberlerini yaparlardı.
Sıkıntı şu ki mahkeme daha dosyalara bakmamış bile. Bak hane bakmış ve yanlış dosya falan bulmuş demiyorum. Direkt olarak bakmamışlar bile.
Mansur Yavaş Ankara'da seçildiği gün Melih Gökçeğin bir çok dosyayı imha ettiğini de açıklamıştı. Peki o dosyalar nerede?

Varsayalım ki yalan atıyor savcılık neden çıkıp bu kişi bize eksik veya yanlış dosya veriyor diye kamuoyuna sunmuyor diyorum?

Mahkemelerin öyle bir uygulaması yok. Bu isim belgeli dosya sundu bu sunmadı diye bir açıklama yapamazlar.

Sence eksik ve boş bir dosya ortaya çıksa AKP tarafı susar mı? Hayır. Her gün haberlerde bunun haberlerini yaparlardı.

İddia eden iddiasını ispatlamak zorunda diyerek yüzlerine vuruyorlar muhalefetin işte daha ne yapacaklar? Ayrıca Melih Gökçek her çıktığı programda azcık cesareti varsa karşıma çıksın. İstediği kanalda istediği kişiler ile gelsin tartışalım bu iddiaları diyor zaten! Sessiz kalan ve cevap vermeyen kim oluyor bu durumda?

Ben Mansur Yavaş'ın Ankara'da seçildiği gün Melih Gökçeğin bir çok dosyayı imha ettiğini de açıklamıştı. Peki o dosyalar nerede?

Melih Gökçek Ankara Büyük Şehir belediye başkanlığı görevinden 2017 yılında ayrıldı. Mansur Yavaş 2019 yılında Ankaraya belediye başkanı oldu! Bu dediğin akıl mantık alır bir şey mi?

Melih Gökçek Ankara Büyük Şehir belediye başkanlığı görevinden 2017 yılında ayrıldı. Mansur Yavaş 2019 yılında Ankaraya belediye başkanı oldu! Bu dediğin akıl mantık alır bir şey mi?
Görev aldığı yılda ki dosyalardan bahsediyor zaten.

Mahkemelerin öyle bir uygulaması yok. Bu isim belgeli dosya sundu bu sunmadı diye bir açıklama yapamazlar.
Ama dosyaların içinde ne olduğu bilmeyerek boş ve yalan olduğunu söyleyebiliyorsunuz ilginç.

Muhalefetin ağzına sansür mü vuruyor akp?
Bir iddia atıp sonra susmak neden? Ben haklı olacağım bir yolsuzluğu hırsızlığı göreceğim bileceğim ve susacağım. Sonra sorarsalar ben kaliteli muhalefet yapıyorum diyeceğim. Ne güzel dünya değil mi? :(

Nerede gösterdi kim gösterdi. Olmayan habere sansür gelir tabii. Ben olmayan bir şey iddia edersem tabii ki mesaj veya haber silinir. Sana şimdi sen tacizcisin tecavüzcüsün hırsızsız katilsin diye ithamda bulunup belge bilgi delil sunamazsam ne olacak bu iddialar havada duracak mı sanıyon sen? Mahkeme kararıyla engelleme veya kaldırma gelebilir.

Not: Ayrıca muhalefete canlı yayın yasağı mı var çıkarlar canlı yayında açıklarlar iddialarını. Veya belgelerini gidip YouTube üstünden yayınlasınlar. Olmadı tweet atarlar. O mecralardan video sildirmek veya kaldırtmak çok zor. Kendi TV kanalları var olmadı oraya çıkıp açıklarlar! Her gün canlı yayına çağırıyor melih gökçek olmadı onunla çıkar orada yüzüne vurar tutan engelleyen mi var?

Ama her zaman ki gibi amaç üzüm yemek değil. Ucuz ve sığ siyaset yapmak. Bak tam belgeleri açıklayacaktım sansür geldi demek ne güzel siyaset yapmak değil mi? Şu ülkeye gerçekten kaliteli muhalefet ve kaliteli muhalifler lazım. :)

Tutturmuş benim arşivim var arşivim var. Hee kardeşim tamam senin arşivin var. Ülkenin kaderi senin elinde sakın kaybetme o kıytırık arşivini. Resmen 10 yaşında çocukla muhatap oluyoruz.

Bence sizin mevzu Mansur Yavaş değil de sanki akpnin yavaşca son bulup, yerini CHP'ye bırakmasını kabullenemiyorsunuz gibi. Bence Mansur Yavaş'tan çok güzel Cumhurbaşkanı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı