Ankara Comnet kullanıcıları memnun mu?

Pingler stabil mi? Oyun oynarken zamansız sıçrama yapıyor mu?
Stabil değil benimkinde mesela Valorant oynarken aniden 200Ms'e çıkıyor. Ama diğer oyunlarda bu sorunu göremedim.

@Takeshi Kovacs sadece sen kullanıyorsan stabil. Ben şu an ADSL'i kapatmak için başvuru yaptım, VDSL kullanıyorum. Frankfurt 48-49 atıyor TurkNet. CGNAT Konya Balıkesir olarak gidiyor.
Comnet pop kullanan GIBIRNet'de Konya İstanbul gidiyordu. Şu an Comnet'e geçersem belki Frankfurt 44-45 atar ama gerek yok.

Ben geçen yaz Türknet'in Frankfurt pinglerini hiç beğenmemiştim. 68-72 ms arası değer veriyordu. Ardından Gibirnet'e geçtim. Orda da günden güne 53-60 arası değişiyordu. Şu an Superonline kullanıyorum 51-56 arası.

@Takeshi Kovacs her firma her konuma ayrı ayrı pop bağlıyor.
O yüzden konum çok önemli, çarşıda bir kafe sol kullanıyor Frankfurt 43 civarı atıyor Valorant'ta.
Diğer Kafe'de sol kullanıyor ama 49-50 atıyor frankfurta. Değil şehirden şehre, mahalleden mahalleye değişiyor.

Antalya'dan 43 ms almak çok ilginçmiş. İstanbul'dan 38 ms alıyor SOL kullanıcıları.

@Takeshi Kovacs bende ilk gördüğümde inanamadım. Sonra İzmir'deki arkadaşımın kendi evinde aynı değerleri aldığını görünce normal olarak bakmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…