enisemre Kilopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #21 YıldırımMusa06 dedi: Sadece İstanbul'da var ): Ben Netspeed de kalacağım gibi. Genişletmek için tıkla... Ankara pop noktası yok sanırım Comnet'in evet. Netspeed zamlanmaz ise ben de Netspeed'e geçebilirim. Pingleri nasıl memnun musunuz?
YıldırımMusa06 dedi: Sadece İstanbul'da var ): Ben Netspeed de kalacağım gibi. Genişletmek için tıkla... Ankara pop noktası yok sanırım Comnet'in evet. Netspeed zamlanmaz ise ben de Netspeed'e geçebilirim. Pingleri nasıl memnun musunuz?
YıldırımMusa06 Decapat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2022 #22 enisemre dedi: Ankara pop noktası yok sanırım Comnet'in evet. Netspeed zamlanmaz ise ben de Netspeed'e geçebilirim. Pingleri nasıl memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum. İsterseniz traceroute ve ping testleri atabilirim.
enisemre dedi: Ankara pop noktası yok sanırım Comnet'in evet. Netspeed zamlanmaz ise ben de Netspeed'e geçebilirim. Pingleri nasıl memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben memnunum. İsterseniz traceroute ve ping testleri atabilirim.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 13 Nisan 2022 #23 Ankara comnet kullananlar memnun olup olmadigini bilmemde NetSpeed kullananlar memnun. Ankarada yasayan kuzenim benim tavsiyemle gecis yapti gecen hafta ve sorunsuz sekilde kullaniyor. Ayni sekilde bende NetSpeed kullaniyorum osmaniyede yasiyorum memnunum. Sorulariniz varsa tetikdeyim.
Ankara comnet kullananlar memnun olup olmadigini bilmemde NetSpeed kullananlar memnun. Ankarada yasayan kuzenim benim tavsiyemle gecis yapti gecen hafta ve sorunsuz sekilde kullaniyor. Ayni sekilde bende NetSpeed kullaniyorum osmaniyede yasiyorum memnunum. Sorulariniz varsa tetikdeyim.
enisemre Kilopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2022 #24 YıldırımMusa06 dedi: Ben memnunum. İsterseniz traceroute ve ping testleri atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur çok mutlu olurum.
YıldırımMusa06 dedi: Ben memnunum. İsterseniz traceroute ve ping testleri atabilirim. Genişletmek için tıkla... Olur çok mutlu olurum.