Biraz geriden başlayayım, bilgisayarı ilk topladığımdan beri sürekli bir problemle karşılaştım. Isınma sorunu, PC'nin açılmamadı vs. neyse en sonunda hallettim ve bilgisayarı başlatırken 2 kere başlatmam gerekiyordu. Bilgisayarı açmak için güç tuşuna ilk basışımda anakartta 0D yazıyor ve altına turuncu ışık yanıyordu. Ben de bu olduğu için bilgisayarı açarken önce normal açıp(0D yazısının gelmesini bekleyip) sonra da yeniden başlatma tuşuna basarak bilgisayarı açarak kullanabiliyordum. Fakat bu sabahtan beridir bilgisayarı açarken önce 0D yazısı geliyor, sonrasında yeniden başlattığım zaman ise anakartın üzerinde 70 yazıp altında beyaz ışık yanıyor ve bilgisayar açılmıyor. Bu sorunu çözmek için uğraşırken bilgisayarı aç kapat yaptığım sıralarda farklı hata kodlarıyla da karşılaştım(00, A6, 68) sürekli farklı hata kodu aldığım için kendim uğraşmaktan vazgeçip teknik servise vereyim dedim. Ankara içi güvenilir teknik servis önerirseniz çok sevinirim. Teknik servis harici sorunu şu şekilde çözersin derseniz de seve seve denerim, herkese iyi sosyaller.
ASUS X870E-E Gaming Wi-Fi
Ryzen 9 9950X.
ASUS Dual RTX 4070 Super.
Crucial DDR5 Pro 32 GB.
ASUS X870E-E Gaming Wi-Fi
Ryzen 9 9950X.
ASUS Dual RTX 4070 Super.
Crucial DDR5 Pro 32 GB.