Satılık Ankara içi PC donanımları

Sağlıklı- sorunsuz belli büyük markalardan alacaksanız 350 TL. Daha ucuzu şu devirde çok zor. Size bol şans dileyeyim.
9 senelik teknolojiyi, o fiyatlara veren şuan ki durumdan faydalanan adamlardır. Yahu çıktığın'da fiyatı o kadar değildi? 2.dünya savaşında karaborsa yapan adamdan farkı yoktur. Benim elimede çok parça geçti ama ben hiçbirine fahiş fiyat çekmedim çünkü ben o kadara almışım, durumdan veya piyasayı bahane ederek, 2-3 kuruş için fırsatçılık yapmam, yapamam vicdanım el vermez. Lafım size değildir sadece 2.el piyasasını bu hale getirenlere sinirliyim.

9 senelik teknolojiyi, o fiyatlara veren şuan ki durumdan faydalanan adamlardır. Yahu çıktığın'da fiyatı o kadar değildi? 2.dünya savaşında karaborsa yapan adamdan farkı yoktur. Benim elimede çok parça geçti ama ben hiçbirine fahiş fiyat çekmedim çünkü ben o kadara almışım, durumdan veya piyasayı bahane ederek, 2-3 kuruş için fırsatçılık yapmam, yapamam vicdanım el vermez. Lafım size değildir sadece 2.el piyasasını bu hale getirenlere sinirliyim.
Piyasayı alıcı oluşturur, talebi oluşturan adama kızacaksınız. Bilginin her şey olduğu bir dönemde, alternatif üretemeyen bir beyinle, hala eski parçalardan medet uman kafalara kızmalısınız. O kafa hala o eski ürünleri talep ettikçe, piyasada uçar tabii ki. Ne yani 9 yıllık anakartın ederi 240 TL'midir? Bence o da fazla. O kafa talep ederse piyasada uçacaktır. Derler ya "uçana değil uçuruna bak" diye. Adam ne güzel tespit etmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı