Daha fazla
- Meslek
- pc
3200G işlemcim var garantisi devam 2022 8. aya kadar garantili. 3300X ayarında bir işlemci var mı takas için? Veya nakit olarak ne düşünürsün? KFG, soğutuculu.
Vay be hocam, Gaming X 1070'i ne kadar ucuza aldınız acaba aah ah.Fiyatlar makul. Haftaya Gaming X 1070 alacağım. Satıcı arkadaş gayet samimi ve sattığı ürünün arkasında duruyor. Alınca iyi kötü tüm deneyimleri buradan paylaşacağım. Almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
Üzülüyorum gerçekten hocam ya, şimdi değiştirdim ama zamanında GT 730 ekran kartlı bir tane sistemi 200 liraya almıştım. Şimdi bu dandirik kartın sıfırı bile 1500 lira civarına satılıyor. Nerelere gelmişiz haberimiz yok.@unut 2017 yılında toplu alımlar yapardım, o vakitler hiç unutmam sıfır GTX 1070'ler 1500/ 1750 TL. idi. Geçen ay kendi sattığım kartı 5 yıl sonra 6000 TL'ye geri almıştım. Bu ay ise 8000 TL. Nereden nereye gelmişiz. Ağlanacak halimize, şimdi oturmuş gülüyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.