Satılık Ankara içi PC donanımları

Hocam elinizde termal Putty var mı? Eğer küçük miktarlarda varsa satin alabilir veya laptopumu getirip sadece Putty değişimi yapmak istiyorum. Fiyat verebilir misiniz?

Hocam elinizde termal Putty var mı? Eğer küçük miktarlarda varsa satin alabilir veya laptopumu getirip sadece Putty değişimi yapmak istiyorum. Fiyat verebilir misiniz?
Termal macun olarak üst kalitede 3- 4 markaya ait ürün vardır. Macun değişimi yada satışı olur. Batıkent civarında iseniz beklerim.

4070 olabilir mi 2070 23 bin TL fazla değil mi?
Pardon yanlış yazmışım, 4070 Dual O.C. 23.000 TL.

Birde düzenleme butonunu olmayınca maalesef sıkıntı sorun olmaya devam ediyor.

Hocam macun değil, Putty lazım. VRAM üzerine sürülen
Hatırladım, şu pad kıvamındaki üründen bahsediyorsunuz. Onlardan elimde hiç yok. Yardımcı olamayacağım, üzgünüm.

Bir de düzenleme butonunu olmayınca maalesef sıkıntı sorun olmaya devam ediyor.

Hatırladım, şu pad kıvamındaki üründen bahsediyorsunuz. Onlardan elimde hiç yok. Yardımcı olamayacağım, üzgünüm.

Yok yok sorun değil hatırlamak istedim sadece.

Putty ile bakım zordur, ben yapıyorum ancak sadece GTX model kartlara. RTX serisi ve Orta/Üst düzey AMD kartlara putty önermiyorum. Dizüstü cihazınız varsa ona da putty uygulanabilir.
Hocam GTX 1650 laptop için Putty lazım, kurumaya başlamış ve sıkıntı çıkartmasından korkuyorum. Putty dışında başka ne alternatif sunabilirsiniz? Ya da tavsiyeniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı