Satılık Ankara içi PC donanımları

Çok kaba bir satıcı. Sorduğum soruya cevap vermeyince 2 saat sonra soruyu tekrarladığım ve “cevap vermeyecek misiniz?” yazdığım için bana “yeğenim bekleyeceksin beğenmiyorsan git başkasından al”, “boş gezenin boş kalfası değiliz biz burda” şeklinde konuştu.Profesyonellikten çok uzak biri kesinlikle. Technopat’dan geldim deyince kibar konuşmasına bakmayın. Technopat’ta konunuzu gördüm ordan geldim deyince cevap verip aramaya çalıştı ama derste olduğum için açamadım meşgule attım bu sefer de “benimle bir daha iletişime geçme senin ergenliğinle uğraşamam” şeklinde laflar kullandı. Şahsen bu şekilde konuşan birinden alışveriş yapmak bana nasip olmadığı için son derece mutluyum. Kesinlikle önermem. Bugün böyle yapan birisine yarın bir sorun olursa nasıl güvenebilirim? Belki memnun kalanlar olmuştur ama ben yaşadıklarımı söylemeden edemedim açıkçası. Kendisi bile inkar edemez zaten şu dediklerimi.

Ramazan abiyle kaç defa telefon ile görüştüm uzun uzun bana vakit ayırdı, kendisi kibar yardım sever bir insan. Anlayışlı olduğu için sana öyle bir şey diyeceğine inanmıyorum. Ek olarak ticaret ile uğraşan bir insan öyle bir söz söylemez.

Ramazan abiyle kaç defa telefon ile görüştüm uzun uzun bana vakit ayırdı, kendisi kibar yardım sever bir insan. Anlayışlı olduğu için sana öyle bir şey diyeceğine inanmıyorum. Ek olarak ticaret ile uğraşan bir insan öyle bir söz söylemez.

Bu yorumu yapmanızı mı istedi? Kimse durduk yere çamur atmaz!

Bu yorumu yapmanızı mı istedi? Kimse durduk yere çamur atmaz!
Beni tanıyanlar olumlu-olumsuz yazabilirler. Tanışıklığa istinaden bir değeri vardır. Benimle tanışmadan yazman etik oluyor mu ? Kimse durduk yere çamur atmaz diyorsun. Deyimin kendisi zaten "ÇAMUR ATMAYI" anlatıyor. Onu bile anlamıyorsun. Herkeside kendin gibi zannetme.

Nedense kaba bir satıcı olduğunuza daha çok inanmaya başladım. Ben daha farklı bir anlamda yazmıştım aslında ama neyse. Bakkal havasında gider bu iş. :)

Daha açık ifade etmem gerekiyor sanırım. Bir kullanıcı sizin hakkınızda olumsuz yorum yaptı. Herhangi bir somut kanıt olmadan hakkınızda konuştuğu için "çamur atmak" olarak belirttim. Bunun sonucunda konunuza olan ilginin azaldığını farkettim. Durum böyle olunca uzun bir süre sonra tek bir yorum geliyor ve o da sizi savunan ve yine somut olmayan bir yorum. Ben de olayın arka yüzünü merak eden biri olarak iki taraflı olaya baktım. Sizin geri dönüşünüz ise doğrudan savunmaya geçip, beni de ne yazdığını bilmeyen biri olarak göstermeye çalışmak ve aşağılama girişimi oldu. Şimdi ben de bu agresif tavrınız karşısında kuşkulandım artık. Senelerdir karşılaştığım bakkal tavrına çok benzer bir tavır. :)

Nedense kaba bir satıcı olduğunuza daha çok inanmaya başladım. Ben daha farklı bir anlamda yazmıştım aslında ama neyse. Bakkal havasında gider bu iş. :)

Daha açık ifade etmem gerekiyor sanırım. Bir kullanıcı sizin hakkınızda olumsuz yorum yaptı. Herhangi bir somut kanıt olmadan hakkınızda konuştuğu için "çamur atmak" olarak belirttim. Bunun sonucunda konunuza olan ilginin azaldığını farkettim. Durum böyle olunca uzun bir süre sonra tek bir yorum geliyor ve o da sizi savunan ve yine somut olmayan bir yorum. Ben de olayın arka yüzünü merak eden biri olarak iki taraflı olaya baktım. Sizin geri dönüşünüz ise doğrudan savunmaya geçip, beni de ne yazdığını bilmeyen biri olarak göstermeye çalışmak ve aşağılama girişimi oldu. Şimdi ben de bu agresif tavrınız karşısında kuşkulandım artık. Senelerdir karşılaştığım bakkal tavrına çok benzer bir tavır. :)
Sende gelme. Kafamız rahat kalsın. Şimdiden anlayışın için teşekkürler.

@Taptic arkadaş forumda uzun zamandır olan güvenilir ve iyi bir satıcıdır(şimdi bana da laf etme ben kendisinden alışveriş yapmadım bu gözlemim). Aranızda tam olarak ne tür bir olay geçti bilmiyorum ama arkadaşın sinirlenmesinin haklı bir nedeni vardır bence.
Bu arada @ramazandeveli hocam Kingston Hyperx Fury Red 8 GB DDR4 2666 MHZ CL16 RAM'iniz var mıdır?

@Taptic arkadaş forumda uzun zamandır olan güvenilir ve iyi bir satıcıdır(şimdi bana da laf etme ben kendisinden alışveriş yapmadım bu gözlemim). Aranızda tam olarak ne tür bir olay geçti bilmiyorum ama arkadaşın sinirlenmesinin haklı bir nedeni vardır bence.
Bu arada @ramazandeveli hocam Kingston Hyperx Fury Red 8 GB DDR4 2666 MHZ CL16 RAM'iniz var mıdır?
1*8 lerde sadece Venagance model kaldı. Fury bu aralar bende de hiç yok. Sende 1*8 varsa senden onu alalım 2*8 başka bir seri hazırlayalım olmaz mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı