Satılık Ankara içi PC donanımları

Hocam Merhaba, ben RX570 i tek olarak almak isterim tabi tek veriyorsanız fiyat nedir?
Ayrıca ayıp olmasa bir sorum daha var. Asus GT730 2GB + GT630 2 GB + 2.5 1 TB HDD + 320 GB 3.5 HDD ile takas +para ile verme şansınız var'mıdır? veya bu 4 ürünü toplam kaça alırsınız?

Sıfırları 900 TL den başlıyor :(
Güç kaynağı sıfır değil mi?

SM-J600G cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Sıfır fiyatları 900 TL den başlıyor maalesef.
Hocam Merhaba, ben RX570 i tek olarak almak isterim tabi tek veriyorsanız fiyat nedir?
Ayrıca ayıp olmasa bir sorum daha var. Asus GT730 2GB + GT630 2 GB + 2.5 1 TB HDD + 320 GB 3.5 HDD ile takas +para ile verme şansınız var'mıdır? veya bu 4 ürünü toplam kaça alırsınız?
Görüşmeler sonuç verdi arkadaş ile neredeyse anlaştık sayılır. Önce ürünleri alacağım. kontrol edip istediği ürünleri göndereceğim.

Arkadaşımızdan önce ürünlerini aldım test ettim. Anlaştığımız şekille ona RX 570 Strıx yollayacağım. İyi günlerde kullanması umuduyla.

Hocam geçen görüşmüştük modlu GTX 750 Tİ var elimde. Sen bir fiyat ver de vereyim yeni alacağım.
İlginize teşekkür ederim. Ürün ve fiyat benim için uygun değil. Siz başka arkadaşlara bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı