Satılık Ankara içi PC donanımları

Siz en iyisi GET ile alın sorun kalmaz sanırım.

@Ömer Murat KARACA bir adet RX 480 kart satılmıştır. Yarın kargoya verilecektir. iyi günlerde kullanması umuduyla.
Kartım sağ sağlim elime ulaştı. Test etmeye fırsatım olmadı daha. Ramazan Hocam'a bu titiz çalışmadan dolayı çok teşekkür ederim
20190430_163637.jpeg

Arkadaşlar Ramazan hoca iyidir, üslubu çok iyi bir şekilde yardımcı oluyor bence, bir işlemci ihtiyacım olmuştu kendisine whatsapp' tan ulaşarak bilgi almıştım, fiyat o günlerde uygun olmadığı için kendisinden alışveriş yapamadım ancak danışma durumunda dahi yardımcı olmuştu.
Çok uzun süredir forumda ve satışlarında aksaklık görmedim, dile getirmek istedim.

Hocam yakında sistem alacağım ve aradığım parçalar şunlar:
-A320 veya B450 herhangi bir Anakart
-250 veya 500 GB SSD
-GTX 1070, GTX 1080, RTX 2060 Ekran Kartlarından birisini arıyorum. Varsa fiyatları nedir acaba?

Ramazan Bey merhaba, elimde R3 1200 + Fan , GA GT 1030 (Fanlı Model) var. Sinerji.gen.tr çıkışlı. Dijital faturalı 4-5 ay garantisi kaldı. Düşünür müsünüz almayı?
@ramazandeveli
Merhaba, genelde orta ve üst segment ürünler almaktayım. Yinede istediğiniz rakamlara göre değerlendirme şansımız var. Whatsapp üzerinden ulaşınız. Görüşelim. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı