Ankara iletişim vs Hacettepe iletişim

serkan14

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz bugün YKS sonuçları açıklandı. Aklımda 2 üniversite var Hacettepe iletişim ve Ankara uni iletişim. Hacettepe'nin cezbeden yani kampüsü guzel ve buyuk görünüyor, Ankara Üniversitesi 5 parçaya ayrıldığı için cebeci kampüsü yok gibi bir şey gördüğüm kadarıyla. Ankara Üniversitesi'nin cezbeden yani ise merkezde olmasi, Hacettepe uzak. Tabii karşılaştırılacak bir sürü yönü vardır aklıma geleni söyledim. Yorumlarınızı bekliyorum.

İş imkanı açısından iletişim fakültesi bölümleri son tercihler arasında bile yer almamalı. Ancak bunu göze alarak tercih edecekseniz Hacettepe kampüsü daha güzel.

İletişim fakültesi tercih edenler genelde radyo TV vesaire okuyup bu işlerle ilgilenmek istiyor, bu konuda katılıyorum çok düşük isdihtam oranı var açıkçası ben de bu yuzden geleneksel medya (radyo TV gazetecilik) alanına degil dijital pazarlama ve reklamcılık alanına yönelmek istiyorum. Yani meslek yelpazesi geniş bir alan. Bence kast ettiğiniz şey dediğim gibi geleneksel medya ile alakalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı