Ankara kedisi nasıl temizlenir?

Feitanq11

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Thin GF63 12VE-083XTR
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bembeyaz bir Ankara kedimiz var. Bu ufaklık mangal yaparken et kaçırmış ve her yerini yağa ve baharata bulamış. Rengi beyaz olduğu için çok sırıtıyor. Sarı olmuş tüyleri. Yıkadık, bir türlü geçmedi. Nasıl geçer? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eniştemin veteriner kliniğinde çalışıyordum bir ara, yanlış bilmiyorsam özel kimyasallı şampuanlar var o tür olaylar için. Veteriner hekiminize bir sorun derim.
Hocam veterinere gitmem bir kaç günü bulur maalesef. Hemen yapabileceğim bir çözüm yok mudur?

Hocam veterinere gitmem bir kaç günü bulur maalesef. Hemen yapabileceğim bir çözüm yok mudur?
Hocam evde normal şampuanla yıkamanızı önermem tüylerin dibindeki yağ gidince hasta oluyormuş kediler ve tam kurutamazssanızda hasta olabilir, ve benimde 1 ankara kedim var ilk geldiğinde 45 günlükken çok kirli idi bilmiyorduk yıkayalım dedik 3. Dünya savaşını çıkarttı resmen , ankara kedileri genel olarak sudan nefret ediyor o yüzden bence evde yıkamayın.

Hocam evde normal şampuanla yıkamanızı önermem tüylerin dibindeki yağ gidince hasta oluyormuş kediler ve tam kurutamazssanızda hasta olabilir, ve benimde 1 ankara kedim var ilk geldiğinde 45 günlükken çok kirli idi bilmiyorduk yıkayalım dedik 3. Dünya savaşını çıkarttı resmen , ankara kedileri genel olarak sudan nefret ediyor o yüzden bence evde yıkamayın.
Hocam bizim ufaklık yıkanmada sorun çıkarmıyor. Kurutma makinesinden çok korkuyor onu ısıtıcı açıp kurutuyoruz. Ağzını yanaklarını patilerini hepsini yağ yapmış ufaklık. Ufaklık dediğime de bakmayın maşallahı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı