Sokak kedisi kusuyor

@özgün deniz @thelavuk @iwamoto_kogan @Shinya Kogami @ketofilen @375960 @The Tribal Chief @Furkan Borak
Öncelikle sınav için hepinize teşekkür ederim yavrular hem kuru mama hem anne sütü hem de evde dünden kalma et türü ciğer türü şeyler veriyorum bazen acaba onlarmi yaptı diye düşündüm veteriner konusua gelecek olursak bir kere götürdük bizden 2K para aldılar bakim vs. o yüzden cekinceliyim.
Kusma şıklığı ara ara kusuyor enerjik ligi fark etmedim ama yani yanıma falan geliyor yürüyor tırmanıyor ama yanımda hep oturuyor oyun oynamayor. Asla normal süt vermedim anne sütü içiyorlar diye.

Sanırım evet.
Ciğer turu seyler vermeyin. Normal sut zaten vermeyin laktozu sindiremezler.
Kuru mama verin sadece onun disinda bir sey vermenize gerek yok. Kesin ondan olmustur yok olmamistir demek mumkun değil.
Eger illa evden yemek verecekseniz yağsız, tuzsuz haşlanmış tavuk verebilirsiniz veya ılık yoğurt. Abartmadan tabii ki. Bunun dışındaki çoğü yemek gastrointestinal hastalığa yol açmakta.

Ciğer turu seyler vermeyin. Normal sut zaten vermeyin laktozu sindiremezler.
Kuru mama verin sadece onun disinda bir şey vermenize gerek yok. Kesin ondan olmustur yok olmamistir demek mumkun değil.
Eger illa evden yemek verecekseniz yağsız, tuzsuz haşlanmış tavuk verebilirsiniz veya ılık yoğurt. Abartmadan tabii ki. Bunun dışındaki çoğü yemek gastrointestinal hastalığa yol açmakta.

Ciğer verdim evet Ve kırmızı et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı