Ankara Üniversite yazılım mühendisliğinin geleceği nasıldır?

sofcik

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şu an 12.sınıfım. Sizce Ankara üniversitesinde yazılım mühendisliği okuyup kendimi geliştirirsem iş imkanları olur mu acaba?

Herkese merhaba, şu an 12.sınıfım. Sizce Ankara üniversitesinde yazılım mühendisliği okuyup kendimi geliştirirsem iş imkanları olur mu acaba?

Hocam yazılım değil de Mekatronik mühendisliği okusanız daha iyi olur üniversite okuyan bir tanıdığım bir abim var yazılımı hobi olarak yapıp geliştirirsin bence.

Hocam yazılım değil de Mekatronik mühendisliği okusanız daha iyi olur üniversite okuyan bir tanıdığım bir abim var yazılımı hobi olarak yapıp geliştirirsin bence.

Instagram'daki saçma sapan yazılım kursu reklamları aklınızı bulandırmış olmalı. Ne hobisi?

"yazılım yapmak" ile mühendislik bambaşka şeyler.

Devlet üniversitesi zaten. Atanma ihtimali daha yüksek olur diye düşünüyorum.

Yok benim dediğim puanı biraz düşük olduğu için sıkıntı çıkar mı kendimi geliştirsem de

Instagram'daki saçma sapan yazılım kursu reklamları aklınızı bulandırmış olmalı. Ne hobisi?

"Yazılım yapmak" ile mühendislik bambaşka şeyler.

Ben yazılımı seviyorum zaten 5 yaşından beri bilgisayar ile içli dışlıyım kendi kodladığım oyunlar programlar vs var seviyorum işi

Hocam sevdiğiniz işe yönelin o halde yazılımdan devam.

Ankara Üniversitesi 470 puan civarı?

Bu gibi bölümler üniversite bitirip sizi öne çıkarmaz üniversite okurken yaptığınız eylemler, aktiviteler, yazılım dilleri, sertifikalar, ve projeler ile mezun olursanız her kapıyı açarsınız.

Bir de inşaat mühendisliği var sizce okunur mu kendimi geliştirsem yurt dışı imkanları nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…