Ankara Üniversitesi için hangi durakta inilmeli?

• Konuyu başlatan Ayalne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 54

Ayalne

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Vize haftam yaklaştığı için önceden okula gitmek istedim ama Ankara uzaktan eğitim fakültesi için hangi durakta inmeliyim? İnternette çok kafa karıştırıcı şeyler var. Yanlış bir yere gitmek istemiyorum. Ankara'ya binmek zorunda mıyım? Biri beni aydınlatabilir mi?

Hocam ben de çok bilgili değilim ama internette Dögol Caddesi üzerinde gösteren yerleşke ise Ankaray güzergahına yakın veya güzergaha aktarma yapabiliyorsanız Anadolu/Anıtkabir durağında inebilirsiniz. Veya Sıhhiye'den 339-7 numara ile Anadolu Meydanı durağına giderek de aynı yere ulaşabilirsiniz.

Hocam ben de çok bilgili değilim ama internette dögol caddesi üzerinde gösteren yerleşke ise ankaray güzergahına yakın veya güzergaha aktarma yapabiliyorsanız Anadolu/Anıtkabir durağında inebilirsiniz. Veya sıhhiye'den 339-7 numara ile Anadolu meydanı durağına giderek de aynı yere ulaşabilirsiniz.

Hocam beşevler falan diyorda oraya nasıl gideceğim Bahçelievler'de insem çok yürüyorum.

Moovit uygulamasını kullan. Bulunduğun yer ve gideceğin yeri seçip hangi duraktan binip ineceğini gösteriyor faydalı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı