Elimdeki PS3 orijinal ilk sahibiyim.Kırılmıştır bence çoktan o PS3. oyunları belki o şekilde bulabilirsin. Korsan önermeyi sevmem. Ama eski bir cihaz için oyuna para vermek çok fazla mantıklı değil işin açıkçası.
Sahibinden sitesine göz atabilirsiniz.
Çok çakal bir esnaf. Açıkçası oraya para kaptırmak istemiyorum.Kızılay'da tüp geçidin içinde bir yer var, adını unuttum.
O zaman 2.el iyi kullanılmış kutulu orijinal bulmaya çalışabilirsin, ya da internetten bakabilirsin bazı sıfır PS3 oyunları satılıyor. Mesela Max Payne 3 PS3 Oyun Fiyatları ve ÖzellikleriElimdeki PS3 orijinal ilk sahibiyim.
Çok çakal bir esnaf. Açıkçası oraya para kaptırmak istemiyorum.
Şu an almayı düşündüğüm tek oyun Red Dead Redemption GOTY versiyonu. İnternette biraz taradım ancak fiyatları arkadaşın da dediği gibi pek mantıklı değil. 2.el temiz kullanılmış bakıyorum, mümkünse elden alacağım.O zaman 2.el iyi kullanılmış kutulu orijinal bulmaya çalışabilirsin, ya da internetten bakabilirsin bazı sıfır PS3 oyunları satılıyor.
Sıfır, orijinal.Şu an almayı düşündüğüm tek oyun Red Dead Redemption GOTY versiyonu. İnternette biraz taradım ancak fiyatları arkadaşın da dediği gibi pek mantıklı değil. 2.el temiz kullanılmış bakıyorum, mümkünse elden alacağım.
Japon oyuncak sarayı.Kızılay'da tüp geçidin içinde bir yer var, adını unuttum.
Aman aman, 5’e aldığı şeyi 50’ye satan tayfadan.Japon oyuncak sarayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.