Söğütözü'nde ITOPYA var.İyi sosyaller arkadaşlar. Bu hafta Ankara'ya gideceğim. Ankara'da "Gaming gen", "İtopya" tarzı çoğunlukla laptop bakabileceğim bir mağaza var mı? Güvenilir vs.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Söğütözü'nde İtopya var.
Çoğu AVM'de Vatan Bilgisayar var. Sen Ankara'nın neresine geleceksin?
İtopya Ankara'da var fakat İtopya üstünde güzel fiyatlı cihaz görmüyorum bayağıdır;
![]()
Platin tower to ITOPYA SöÄütözü
www.google.com
Fiziksel mağazayı şart koşmamanızı öneririm çünkü çoğu "soğüşleme" üzerine satış yapıyor. Diğer zincir mağazaların hepsi var zaten. Ankamall, Cepa-Kent Park gibi yerlerde.
Hocam mağaza olduktan sonra her tarafına gelebilirim, vatan-MediaMarkt vs olmayan güvenilir mağazalara bakmayı planlıyordum, itopyadada pek bir şey yok şu dönem.
Dediğiniz gibi hocam İtopya kısmında cihaz durumu hâla aynı. Gitmişken görüp almayı planlıyordum bu yüzden fiziksel mağazayı şart koşuyordum. Fakat dediğiniz gibi.
"Söğüşleme" dediğiniz bir tür bölge falan mı?
Anladım hocam. Teşekkür ederim. Öyle yapacağım.Söğüşleme dediğim tabir, kazıklama. Mağazada inceleyip internetten alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.