Ankara'da bilgisayar satan mağazalar nerededir?

Rinn

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. Bu hafta Ankara'ya gideceğim. Ankara'da "Gaming gen", "İtopya" tarzı çoğunlukla laptop bakabileceğim bir mağaza var mı? Güvenilir vs.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi sosyaller arkadaşlar. Bu hafta Ankara'ya gideceğim. Ankara'da "Gaming gen", "İtopya" tarzı çoğunlukla laptop bakabileceğim bir mağaza var mı? Güvenilir vs.

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Söğütözü'nde ITOPYA var.
Çoğu AVM'de Vatan bilgisayar var. Sen Ankara'nın neresine geleceksin?

İtopya Ankara'da var fakat İtopya üstünde güzel fiyatlı cihaz görmüyorum bayağıdır;

Fiziksel mağazayı şart koşmamanızı öneririm çünkü çoğu "soğüşleme" üzerine satış yapıyor. Diğer zincir mağazaların hepsi var zaten. Ankamall, Cepa-Kent Park gibi yerlerde.

Söğütözü'nde İtopya var.
Çoğu AVM'de Vatan Bilgisayar var. Sen Ankara'nın neresine geleceksin?

Hocam mağaza olduktan sonra her tarafına gelebilirim, Vatan-MediaMarkt vs olmayan güvenilir mağazalara bakmayı planlıyordum, İtopyadada pek bir şey yok şu dönem.

İtopya Ankara'da var fakat İtopya üstünde güzel fiyatlı cihaz görmüyorum bayağıdır;

Fiziksel mağazayı şart koşmamanızı öneririm çünkü çoğu "soğüşleme" üzerine satış yapıyor. Diğer zincir mağazaların hepsi var zaten. Ankamall, Cepa-Kent Park gibi yerlerde.

Dediğiniz gibi hocam İtopya kısmında cihaz durumu hâla aynı. Gitmişken görüp almayı planlıyordum bu yüzden fiziksel mağazayı şart koşuyordum. Fakat dediğiniz gibi.

"Söğüşleme" dediğiniz bir tür bölge falan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mağaza olduktan sonra her tarafına gelebilirim, vatan-MediaMarkt vs olmayan güvenilir mağazalara bakmayı planlıyordum, itopyadada pek bir şey yok şu dönem.

Dediğiniz gibi hocam İtopya kısmında cihaz durumu hâla aynı. Gitmişken görüp almayı planlıyordum bu yüzden fiziksel mağazayı şart koşuyordum. Fakat dediğiniz gibi.

"Söğüşleme" dediğiniz bir tür bölge falan mı?

Söğüşleme dediğim tabir, kazıklama. Mağazada inceleyip internetten alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı