Ankara'da bilgisayarcı önerisi

Quanly

Decapat
Yer
Ankara Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Garson
Bilgisayarımın anakartı yandı. Ankara çevresinde Batikent Sincan taraflarinda saglam bir bilgisayarcı ariyorum. Gittiğim mahalle arası yerlerin dedigi şey şu, bakarim ama yaptirmazsan bile şu kadar paranı alırım vs. 10 TL'ye aldıkları mausu 70TL'ye satan dolandırıcı, pardon bilgisayarci, abiler var. Bildiginiz, böyle iyi anlayan bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ankara'da yaşamıyorum, herhangi bir bilgisayarcı öneriminde de bulunamam fakat o adamlar sen yaptırmasan bile içini açıp bakacak emek sarf edecekler, sorunu tespit edecekler vs. Eğer anakartının yandığından eminsen internetten işlemcine ve belleğine uygun anakart alıp montajını yapabilirsin.

Bilgisayarımın anakartı yandı. Ankara çevresinde Batikent Sincan taraflarinda saglam bir bilgisayarcı ariyorum. Gittiğim mahalle arası yerlerin dedigi şey şu, bakarim ama yaptirmazsan bile şu kadar paranı alırım vs. 10 TL'ye aldıkları mausu 70TL'ye satan dolandırıcı, pardon bilgisayarci, abiler var. Bildiginiz, böyle iyi anlayan bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aydınlık Evler ve Ulus civarında küçük küçük bir sürü mağaza var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı