Ankara'da BIOS Güncelleyebilecek Bilgisayarcı Önerisi

HayateAnime

Decapat
Daha fazla  
Yeni işlemci alıyorum "Ryzen 5 5600" ancak anakartıma BIOS atılması gerekli ve elimde 2000 ya da 3000 model işlemci bulunmuyor. Ankara'da BIOS atabilecek bir yer biliyor musunuz? Ya da Ankara'da ikamet edip yardımcı olmak isteyen olur mu acaba? Teşekkür ederim.

Ne yazdığımı okudunuz mu hocam? Elimde 2000 ya da 3000 serisi işlemci yok anakartı aldım yeni B450M S2H modeli ve Ryzen 5 5600.
Elinizde eski işlemciniz olmadığını kaçırmışım kusura bakmayın. Herhangi bir internet kafeye gitsenizde yardımcı olurlar, sonuçta işlemi biliyorsunuz size gereken sadece işlemci.

Elinizde eski işlemciniz olmadığını kaçırmışım kusura bakmayın. Herhangi bir internet kafeye gitsenizde yardımcı olurlar, sonuçta işlemi biliyorsunuz size gereken sadece işlemci.

Evet ama dediğim gibi güvenilir bir yer bilmiyorum dediğiniz gibi sadece işlemci gerekli.

Nasıl yani anakartına BIOS kurulu halde değil mi?

B450M anakartlar için 5000 serisi işlemcilere geçişte BIOS gerekiyor ve eski nesil işlemcim olmadığı için işlemcimi kullanamıyorum.

Ankara'da yaşayan, elinde düşük seri işlemcisi olup yardımcı olmak isteyen varsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Yani BIOS'un güncellenmesi gerekli, kartın garantisi devam ediyorsa bilgisayarcıya gitmek yerine Vatan'a gidebilirsiniz.

Hepsiburada'dan almıştım endeks bilişim garanti yeri gözüküyor elimdeki kağıtta. Mail attım öyle bir hizmetleri var mı diye cevap gelirse oraya yollayacağım.

Arkadaşlar güncel. Ankara'da olup yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim ya da uyguna yapan bir tanıdığı vs olan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı