Fiyatta sıkıntı yok hocam zaten. Tek endişem baskının orijinal fontta ve kaliteli olması.Hocam bilmiyorum da. Ben İzmir'de yaşıyorum burada 50-60 TL arasına yapıyorlar. Belki orada daha ucuzdur bilmiyorum ama benzer olduğunu düşünüyorum.
Kaliteli olacağını düşünüyorum ama aynı font'u yapalarmı bilemedim.Fiyatta sıkıntı yok hocam zaten. Tek endişem baskının orijinal fontta ve kaliteli olması.
Bende aynı font'u bulacağını sanmam. Belki internetten yapıyorlardır oralara bakması lazım. Eğer ki yapamıyorsa da şahsen ben yazdırmazdım.Kızılay ülke alan pasajında girişte altta genelde oluyor ancak sezonları eskiyse kendi fontunu bulamayabilirsin hocam ben bastırmıştım yeni forma olduğu için ellerinde vardı fontu.
hangi dükkanda bastırdın ismini hatırlıyor musun ve memnun musun?Kızılay ülke alan pasajında girişte altta genelde oluyor ancak sezonları eskiyse kendi fontunu bulamayabilirsin hocam ben bastırmıştım yeni forma olduğu için ellerinde vardı fontu.
Hangi dükkanda bastırdın ismini hatırlıyor musun ve memnun musun?
tamamdır çok teşekkür ederimHocam alt kata girince sağdaki dükkanda bastırdım ancak çok oldu 7-8 yıl kullandım sonra birine hediye ettim formayı ama 7-8 yıl hiç sorun yoktu.
ülkealan pasajı dışında bildiğiniz bir yer var mı acaba? totti forması arıyorum da orda bulamazsam diye sorayım dedim alternatif olsunHocam alt kata girince sağdaki dükkanda bastırdım ancak çok oldu 7-8 yıl kullandım sonra birine hediye ettim formayı ama 7-8 yıl hiç sorun yoktu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.