Ankara'da Gençlerbirliği forması nerede bulunur?

gevsek_uzman

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Forma orijinal veya çakma fark etmez, Max 150 TL verebilirim. Ulus ve dışkapı'da aradım ama bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forma orijinal veya çakma fark etmez, Max 150 TL verebilirim. Ulus ve dışkapı'da aradım ama bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
Gençlerbirliğinin kendi resmi web sitesinde var ama bütçeniz aşıyor. Çarşılarda yada instagram veya dolap tarzı uygulamalardan çakma bulabilirsiniz muhtemelen.
Hocam maç günü eryaman stadının dışında satıyorlar geçen yıl 100 ya da 70'di sanırım.
Aynen genelde satılıyor ama bütçeyi aşabilir yeni forma fiyatı hakkında pek bilgim yok.

Çakmasını nereden bulursun bilmiyorum. Ama internet üzerinde kendi siteleri ve PTT üzerinden satıyorlar.

Çakmasını 150 ₺ bulabileceğini sanmıyorum.
Yok hocam buralar fiyatı aşar.
Gençlerbirliğinin kendi resmi web sitesinde var ama bütçeniz aşıyor. Çarşılarda yada instagram veya dolap tarzı uygulamalardan çakma bulabilirsiniz muhtemelen.

Aynen genelde satılıyor ama bütçeyi aşabilir yeni forma fiyatı hakkında pek bilgim yok.
Ulus ve Dışkapıdaki çarşılara baktım orada yoktu dolapta da vardı ama bedeni büyüktü hocam.

Hocam maç günü eryaman stadının dışında satıyorlar geçen yıl 100 ya da 70'di sanırım.
Tamamdır hocam bir bakarım ona.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı