Merhaba arkadaşlar, telefonu anneme alacağım. Karar veremedim. Fiyatlar aşağı yukarı aynı. Hangisi sizce?
Bunada bakabilirsin:Merhaba arkadaşlar, telefonu anneme alacağım. Karar veremedim. Fiyatlar aşağı yukarı aynı. Hangisi sizce?
Pek güven vermedi marka. Birde batarya 4500 mah ve hafıza 128Bunada bakabilirsin:
Anneniz İstanbul Kadıköy'lü falan heralde. %99.99'u kullanmaz.NFC olmaması çok saçma. Diğer yönleri iyi. Nfc yi mutlaka anneler kullanır,bu cihazda yok.
Marka sıkıntı değil hocam ama sizinde dediğiniz gibi 128 gb uzun vadede yetmez,4500 mah olması da günümüze göre az, NFC yok çok saçma bir şekilde, kamerada da ois yok bu da bir eksi sayılır. Diğer yönleri iyi bir cihazPek güven vermedi marka. Birde batarya 4500 mah ve hafıza 128![]()
Biz kullanıyoruzAnneniz İstanbul Kadıköy'lü falan heralde. %99.99'u kullanmaz.
Pardon yanlış modeli bakmışım. Batarya 5000 mah.Marka sıkıntı değil hocam ama sizinde dediğiniz gibi 128 gb uzun vadede yetmez,4500 mah olması da günümüze göre az, NFC yok çok saçma bir şekilde, kamerada da ois yok bu da bir eksi sayılır. Diğer yönleri iyi bir cihaz
Biz kullanıyoruz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.