Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 8 Ocak 2022 #11 ItsAllGoodman dedi: O tür sitelere bağlanıldığında ağdan yasaklayabiliyorlar. Yurtta kalan bir arkadaşım FH5'i okulun internetinden indirdi. 1 gün sonra 1 ay ban yediğine dair bir mesaj geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 yıl üniversite okudum ilk defa birinin üniversite ağından banlandığını duydum. Ben her hafta 2-3 oyun indiriyordum yani.
ItsAllGoodman dedi: O tür sitelere bağlanıldığında ağdan yasaklayabiliyorlar. Yurtta kalan bir arkadaşım FH5'i okulun internetinden indirdi. 1 gün sonra 1 ay ban yediğine dair bir mesaj geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 yıl üniversite okudum ilk defa birinin üniversite ağından banlandığını duydum. Ben her hafta 2-3 oyun indiriyordum yani.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.142 Makaleler 3 Çözümler 194 8 Ocak 2022 #12 Asdasgudas dedi: Hocam 5 yıl üniversite okudum ilk defa birinin üniversite ağından banlandığını duydum. Ben her hafta 2-3 oyun indiriyordum yani. Genişletmek için tıkla... Bana da garip geldi ama öyleymiş.
Asdasgudas dedi: Hocam 5 yıl üniversite okudum ilk defa birinin üniversite ağından banlandığını duydum. Ben her hafta 2-3 oyun indiriyordum yani. Genişletmek için tıkla... Bana da garip geldi ama öyleymiş.