Ankara'da iş nasıl bulunur?

Size sonuna kadar katılıyorum. Hep birlikte göreceğiz yeni elemanları nasıl bulacaklar.

Bir ilan gördüm bütün ilanı büyük harflerle yazmış, dilbilgisi kurallarını hiçe saymış. En sonda da "proğram" yazdığını görünce bir gülme geldi. Bir de utanmadan minimum 5 yıl tecrübe istemiş. Bende gidiyorum. Yetiştirilmek üzere personel arayan yerlere başvuru yapıyorum.

Birde İŞKUR dan da iş bakabilirsiniz. Oradaki ilanlara daha az başvuran oluyor.

Ben teşekkür ederim. Kontakta kalalım birbirimize bazı konularda danışabilimek adına.

Size sonuna kadar katılıyorum. Hep birlikte göreceğiz yeni elemanları nasıl bulacaklar.

Bir ilan gördüm bütün ilanı büyük harflerle yazmış, dilbilgisi kurallarını hiçe saymış. En sonda da "proğram" yazdığını görünce bir gülme geldi. Bir de utanmadan minimum 5 yıl tecrübe istemiş. Bende gidiyorum. Yetiştirilmek üzere personel arayan yerlere başvuru yapıyorum.

Birde İŞKUR dan da iş bakabilirsiniz. Oradaki ilanlara daha az başvuran oluyor.

Ben teşekkür ederim. Kontakta kalalım birbirimize bazı konularda danışabilimek adına.

Hocam, oda nedir ki? Bazı ilanlarda örneğin 20 yaş birisinden de 5 senelik tecrübe istiyor. Çok komik oluyorlar. O kadar şey isteyip sonra insanlara asgari ücreti makul görüyorlar. Üstüne iş beğenmiyorlar demezler mi? Gerçekten çok komikler..

İşkur'dan bakıyorum. Maalesef oralarda da durum beter çünkü birisini aramıştım. İşitme engelli olduğum için son anda vazgeçildim. İlan fabrika ilanıydı. Herhalde ustaları sorun çıkaracağımı düşündü. Fabrikaya hiçbir türlü alınamıyorum. Dediğim gibi hocam her yerden bakıyorum.

Tabii ki, nerede kurabiliriz?

Merhaba, bu ay ders çalışmaya başladım ancak kitap vs. alacak param olmadığı için iş arıyorum. Bir an önce kendi masraflarımı kendim ödemem gerekiyor. Aile kısmını sormayın çünkü uzun bir konu anlatmaya değmez. Neyse, bu Kariyer.net sitesinden başvurmadığım ilan yok ve Eleman.net sitesinden de başvurular yaptım. Başvuruma bakıyorlar ancak dönüş yok. Kendimden de ufak bahsedeyim. Ankara Sincan'da oturan, işitme engelli, yirmi yaşında ve sosyal medya içerik üreticisi ile bilgisayar işlerini biliyorum. İki işte çalıştım. Bu iki iş şok ve KFC'te oldu. Başka bir deneyimim yok. Doğru bir CV de hazırlamamış olabilirim ya da ön yazımı iyi hazırlamamış da olabilirim. Bilemiyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kendi giderimi karşılayabilsem yeterlidir.

Facebook gruplarına bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı