Yaklaşık 1 hafta önce 16 sokak köpeği katledilmiş ve gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakılmıştı.
Olayın özeti. Birileri suç işler, gözaltına alınır ve olay soğuyunca elini kolunu sallayıp dışarı çıkar. Bunu gören 2 ayaklı yaratıklar bundan cesaret alır. Ve böyle olaylar bitmez, aksine çoğalır.
Psikopatların, katillerin, hayvanları öldürüp, zarar verenlerin çocukluğuna ineceksin. Genelde bir tarafları hep eksik bırakılmış oluyor bu şahısların.
Daha dün, anlattığımı kanıtlar niteliğinde bir olay yaşadım. Bir kadın, çantasından kediler için hazır mama çıkarıp müsait bir yere döktü. 2 tane kedi de yemeye gitti. Kadın gördükten sonra yoluna devam etti. O sırada da 3-4 çocuk olayı izliyordu yakınlarda. Ben de tam yanlarından geçerken birisi,
+ Şuna arkasından vursam karşıdaki çöpe uçar mı lan?
- Aahaha. Top gibi uçar valla.
+ Bu kadın ne döktü buraya ... öldürecek bizi.
Daha sonra hayvanları rahatsız etmeye çalıştılar. Kafasından tutup kaldırmaya falan çalıştılar.
Ben de dayanamayıp tuttum birisini, kendimi tutamadım küfür edip (emin olun o anda kimse kendisini tutamazdı) rahat bıraksanıza hayvanı dedim. Kaçtılar daha sonra.
9-10 yaşındaki çocuklar böyleyse ne yapsak boş, ne desek boş. İş zihniyette bitiyor...