Ankara'da Martı Tag yasal mı?

Korsana girer yakalanmazsan problem yok. Ancak yakalanırsan sürücüyle beraber ceza yersin.

Neye göre sorun çıkmaz çıkarsa ceza yerse Allah korusun cezayı ödeyecek misin?
Kanka Liseyi bu şekilde okudum anayasadan az çok fikrim var. Bununla ilgili madde yok ama korsan taksilik ile var. Bunu korsan taksiliğe almak benim fikrim değil.

Kanka Liseyi bu şekilde okudum anayasadan az çok fikrim var. Bununla ilgili madde yok ama korsan taksilik ile var. Bunu korsan taksiliğe almak benim fikrim değil.

Kral tam araştır öyle gel tartışalım konuyu.

Hocam korsan taksi olsaydı yasak olsaydı hemen toplatılırdı ve şirkete dava açılırdı kaç tane dava kazanıldı anayasal olarak sıkıntı çıkmıyor ve korsan taksi diyenler neye göre diyor?

Hatta istanbul bölge adliyesinde martı tagın sunuduğu argümanlar ve belgeler sonucunda uygulamanın yasal olduğuna hükmetti ve bu karar ile birlikte hizmetlerine resmi olarak devam edebilir dendi. İtiraz edecek var ise biraz araştırsın sorusunu bekliyorum.

Evet çevirmede sıkıntı çıkabilir ama bu yasak olduğu anlamına gelmez burda birazda polisin insafına bağlı ama sabah saatlerinde çevirme vs. Olacağını düşünmüyorum .

Son düzenleme:
Devlet korsan taşımacılık yapan adama ceza kesip arabaya trafikten men cezası vermek yerine yerine dava açacak öyle mi?

Oğuz alper öktem cezaları ödüyoruz vergi ödüyoruz cart curt diyorda yasal olmayan bir işin nasıl vergisini ödeyeceksin? Evine ekmek götüren adamlar mağdur oluyor.

Mantık kursanız bile neyin ne olup olmadığını anlarsınız bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın. Arkadaşa böyle diyorsunuz gidip yakalanırsa ve sizin yüzünüzden 90000TL ceza yiyecek.

Hocam 90.000₺ ceza nerede yazıyor ?

Hocam konuyu uzatmaya gerek varmı sizce konu sahibi taksi de kullanabilir bu konuya neden bu kadar takıldınız anlamadım yasak değil yasalda değil ama uygulamanın kullanılmadı yasal sürüş yapmak henüz yasal değil ama yasakta değil polis ister yazar ister yazmaz ve 90.000₺ ceza da yok .

Sorun çıkmaz ben neredeyse her gün kullanıyorum. Olurda polis çevirirse ve bir şekilde (imkansıza yakın) martı tag olduğu anlaşılırsa martı cezayı ödüyor rahat olabilirsiniz. Sadece polis çevirdiği zaman sürücü ve yolcunun telefonunda uygulamanın açık ve sürüşün devam ediyor olması gerekiyor.

En kötü senaryoyu düşünsek diyelim arkadaşın alacağı ceza max 3000 veya 4000₺ 90.000₺ nereden geldi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…