Ankara'da Martı Tag yasal mı?

Hocam 90.000₺ ceza nerede yazıyor ?

Hocam konuyu uzatmaya gerek varmı sizce konu sahibi taksi de kullanabilir bu konuya neden bu kadar takıldınız anlamadım yasak değil yasalda değil ama uygulamanın kullanılmadı yasal sürüş yapmak henüz yasal değil ama yasakta değil polis ister yazar ister yazmaz ve 90.000₺ ceza da yok .
90000 Tl ceza var, martı tag yapan birisiyle muhabbet ederken söyledi, 2. kez ceza yersen tag'dan 90k yazıyorlar, oda sürücüye.

Sorun çıkmaz ben neredeyse her gün kullanıyorum. Olurda polis çevirirse ve bir şekilde (imkansıza yakın) martı tag olduğu anlaşılırsa martı cezayı ödüyor rahat olabilirsiniz. Sadece polis çevirdiği zaman sürücü ve yolcunun telefonunda uygulamanın açık ve sürüşün devam ediyor olması gerekiyor.
Bu kadar basit konuyu uzatmaya gerek yok sabah saatlerinde çevirme olmaz şehir içinde ama şehirler arası yolda çevirme mevcut olabilir.

90000 Tl ceza var, martı tag yapan birisiyle muhabbet ederken söyledi, 2. kez ceza yersen tag'dan 90k yazıyorlar, oda sürücüye.
Evet 90.000₺ sürücüye yolcuya max 3000 onuda martı tag karşılıyor değil mi hocam yoksa benmi yanlış biliyorum?

Bu kadar basit konuyu uzatmaya gerek yok sabah saatlerinde çevirme olmaz şehir içinde ama şehirler arası yolda çevirme mevcut olabilir.

Evet 90.000₺ sürücüye yolcuya max 3000 onuda martı tag karşılıyor değil mi hocam yoksa benmi yanlış biliyorum?
Evet hocam, ceza yerken uygulama açık duruyorsa cezayı karşılıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı