Ankara'da mide bulandıran çarpık ilişki olayı

Yıllardır yaşadığım şehirde nasıl bir kötü olay yaşanmış okuyup üzülecektim fakat olayı anlamadığım için neye üzülmem veya kızmam gerek onu da anlamadım.
Hocam önce dayısının eşiyle zina etmiş ondan çocukları olmuş olan çocuklardan biriyle evlenmiş yani öz kızıyla evlenmiş ondan da çocukları olmuş.

Hocam önce dayısının eşiyle zina etmiş ondan çocukları olmuş olan çocuklardan biriyle evlenmiş yani öz kızıyla evlenmiş ondan da çocukları olmuş.
Hocam memleket ne hâle gelmiş ya. İnşallah adam psikolojik olarak problemlidir de bu yüzden olmuştur. Normal birinin böyle şeyler yapması çok kötü olur.

Bahse varım torunlarıyla da evlenir.

Hocam memleket ne hâle gelmiş ya. İnşallah adam psikolojik olarak problemlidir de bu yüzden olmuştur. Normal birinin böyle şeyler yapması çok kötü olur.
Cahillik hocam. Bunlar hep eğitimsiz. Haliyle akraba ilişkilerinin neye sebep olacağını da kestiremiyorlar.

Bahse varım torunlarıyla da evlenir.
Hapse girer diye düşünüyorum.

Aşkı memnu ile alakası yok iftira atma.

İfadeler: AGI
Hocam dernek başkanı olarak sürekli haberleri takip ediyorum anadolu ve doğuda bu olaylar çok yaşanıyor ama bu gördüğüm en uç nokta haber.
Cidden hayatımda gördüğüm en iğrenç haberlerden birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…