1950'ler de ABD'de temelleri atıldı. Türkiye'ye ise 12 Nisan 1993 tarihinde geldi.Hocam internet ilk 1950'li yıllarda ortaya çıktı diye biliyorum hangi yıllarda ilk aktif olarak kullanılmaya başlandı peki?
1950'ler de ABD'de temelleri atıldı. Türkiye'ye ise 12 Nisan 1993 tarihinde geldi.Hocam internet ilk 1950'li yıllarda ortaya çıktı diye biliyorum hangi yıllarda ilk aktif olarak kullanılmaya başlandı peki?
Kendi kızıyla evlenmemiş önce dayısının eşiyle zina eyleyip ondan sonra dayısından olan kızla evlenmiş. İkisinden de çocuğu varmış. Kaynaklar o kadar karışıktı ki ben de bir an kendi kızıyla evlendi sanmıştım.Kendi kızıyla evlenip çocuk yapmak nedir yahu? İğrençlikte sınır tanımıyorlar.
Kahkaha attım.Sözel mantık sorusu.
Türkiye'de 99-00 gibi başladı yayılmaya. Öncesinde de vardı tabi. 97-98 gibi internet kullandığımı hatırlıyorum.
2 kardeşinin hem üvey kardeşin hemde üvey çocuğun olması...Kendi kızıyla evlenmemiş önce dayısının eşiyle zina eyleyip ondan sonra dayısından olan kızla evlenmiş. İkisinden de çocuğu varmış. Kaynaklar o kadar karışıktı ki ben de bir an kendi kızıyla evlendi sanmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.