T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #41 Yabancıya gitmemişler iyi yine.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 9 Ocak 2023 #42 Kendi kızıyla evlenmiş ve aradaki yaş farkı? Kendi kızından çocugu olmuş demek.Vay bee.Sapıklar sapığı.
Kendi kızıyla evlenmiş ve aradaki yaş farkı? Kendi kızından çocugu olmuş demek.Vay bee.Sapıklar sapığı.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.929 Çözümler 2 9 Ocak 2023 #43 KURAL BİLMEYEN dedi: Kendi kızıyla evlenmiş ve aradaki yaş farkı? Kendi kızından çocugu olmuş demek.Vay bee.Sapıklar sapığı. Genişletmek için tıkla... Hayır bence kendi kızıyla evlenmedi. 16 yaşında zaten taşınmış 20 yaşında asker desek daha çocuk 4 yaşında demektir. Dayısının direkt kızıyla evlenmiş bence.
KURAL BİLMEYEN dedi: Kendi kızıyla evlenmiş ve aradaki yaş farkı? Kendi kızından çocugu olmuş demek.Vay bee.Sapıklar sapığı. Genişletmek için tıkla... Hayır bence kendi kızıyla evlenmedi. 16 yaşında zaten taşınmış 20 yaşında asker desek daha çocuk 4 yaşında demektir. Dayısının direkt kızıyla evlenmiş bence.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #44 Bu adam dayısı ve babasını bile öttürmüş olabilir şaka bir yana.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.929 Çözümler 2 9 Ocak 2023 #45 Coderman128 dedi: Bu adam dayısı ve babasını bile öttürmüş olabilir şaka bir yana. Genişletmek için tıkla... Dayısının diğer kızlarınada sormak lazım eğer varsa. Yalnız başardıgı çok zor bir şey ben saygı duydum ama dayıya çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
Coderman128 dedi: Bu adam dayısı ve babasını bile öttürmüş olabilir şaka bir yana. Genişletmek için tıkla... Dayısının diğer kızlarınada sormak lazım eğer varsa. Yalnız başardıgı çok zor bir şey ben saygı duydum ama dayıya çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 9 Ocak 2023 #46 Allah'ım nasıl bir zamandayız böyle insan yeğenine bile güvenemez hale geldi. Coderman128 dedi: Dünya aynı dünya hocam bizim halk eğitimsiz. Ortadoğu ayrı dünya Avrupa Amerika ayrı dünya. Genişletmek için tıkla... ABD'de 6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu ABD'de 6 yaşında bir çocuk tabancayla öğretmenini vurdu. Otuzlu yaşlarıda olduğu belirtilen öğretmenin, hayati tehlikesi olduğu açıklandı. www.google.com Son düzenleme: 9 Ocak 2023
Allah'ım nasıl bir zamandayız böyle insan yeğenine bile güvenemez hale geldi. Coderman128 dedi: Dünya aynı dünya hocam bizim halk eğitimsiz. Ortadoğu ayrı dünya Avrupa Amerika ayrı dünya. Genişletmek için tıkla... ABD'de 6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu ABD'de 6 yaşında bir çocuk tabancayla öğretmenini vurdu. Otuzlu yaşlarıda olduğu belirtilen öğretmenin, hayati tehlikesi olduğu açıklandı. www.google.com
Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Ocak 2023 #47 Ha gayret anadolu irfanı biraz daha uğraşırsan Predestination filmini gerçek yapacan; Sürprizbozan "kendi kendini s.. kendini doğurucan"
Ha gayret anadolu irfanı biraz daha uğraşırsan Predestination filmini gerçek yapacan; Sürprizbozan "kendi kendini s.. kendini doğurucan"
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #48 enesgirgin5151 dedi: Dayısının diğer kızlarınada sormak lazım eğer varsa. Yalnız başardıgı çok zor bir şey ben saygı duydum ama dayıya çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bu adamın aile mezarlığında kazılan yer var mı diye kontrol etmek lazım.
enesgirgin5151 dedi: Dayısının diğer kızlarınada sormak lazım eğer varsa. Yalnız başardıgı çok zor bir şey ben saygı duydum ama dayıya çok üzüldüm ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bu adamın aile mezarlığında kazılan yer var mı diye kontrol etmek lazım.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 9 Ocak 2023 #49 Ahlakimizi Netflix bozuyor bir kere, internet varken boyle seyler oluyor muydu olmuyordu. Demek ki, interneti kapatirsak sorun cozulur.
Ahlakimizi Netflix bozuyor bir kere, internet varken boyle seyler oluyor muydu olmuyordu. Demek ki, interneti kapatirsak sorun cozulur.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ocak 2023 #50 LGS 2023 Türkçe sorunuz ektedir arkadaşlar. Namussuzlar ya. Bağın olan çocukla evlenmek nedir? Onu geçtim bu okumamışlarda ne ahlaksızlık var. Eşinin yeğenine göz göre göre yazık cidden.
LGS 2023 Türkçe sorunuz ektedir arkadaşlar. Namussuzlar ya. Bağın olan çocukla evlenmek nedir? Onu geçtim bu okumamışlarda ne ahlaksızlık var. Eşinin yeğenine göz göre göre yazık cidden.