Ankara'da Montaj Yapacak Yer Önerisi

Çok sağolun arkadaşlar herhalde kendim montajlicam dediğiniz gibi kendime güvencem :neo: bide kendisi montajlayan bir arkadaşım var ondanda yardim alcam ama arkadaşım benim kasaya çok para verdiğimi söylüyor sizcede öylemi:dikkatli:Bana diyoki frisby veya everest alsanda işini görür diyor.
Ekran Görüntüsü (1).png

Aman aman sakın Everest, Frisby markalarına bulaşma çok sıkıntı çekersin. Pahalı falan değil gayet normal PSU fiyatlarına bakarsan ne demek istediğim anlarsın.

Aman aman sakın Everest, Frisby markalarına bulaşma çok sıkıntı çekersin. Pahalı falan değil gayet normal PSU fiyatlarına bakarsan ne demek istediğim anlarsın.
Zaten bütün forumlarda Zalmanin kasalarinin kalitesi,psu larinin kalitesini övüp duruyorlar açıkcasi bende everest yada frisby psulara sistemimi emanet etmek istemiyorum sağolun:)

Kararimi verdim herşey için sağolun(y)

Korkacak bir şey yok. Rehberleri izler isen yapabileceğini düşünüyorum. Bu konuda çok fazla rehber var. Takıldığın yer olur ise konu açarsın yardımcı oluruz. Veya bilen bir arkadaşından yardım iste.

Korkacak bir şey yok. Rehberleri izler isen yapabileceğini düşünüyorum. Bu konuda çok fazla rehber var. Takıldığın yer olur ise konu açarsın yardımcı oluruz. Veya bilen bir arkadaşından yardım iste.
Mesajin için sağol ben kararimi verdim kardesim .Bir arkadaşimla beraber montajlicam bide birşey sorcam en ucuz 1080p monitörü nerden alabilirim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı